Publicitat
Societat · 24 de Gener de 2021. 20:03h.

Investigat el secretari general del PPC per una presumpta agressió sexual a una companya de partit

Daniel Serrano nega els fets i replica que és "un xantatge"

Investigat el secretari general del PPC per una presumpta agressió sexual a una companya de partit

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) investiga el secretari general i número dos del PP català, Daniel Serrano, per un delicte d'agressió sexual i dos més de lesions lleus, segons ha avançat aquest diumenge El Mundo. Serrano ha negat els fets i ha manifestat que responen a una "extorsió".

La investigació es va iniciar arran d'una denúncia presentada per una companya de partit, concretament, la secretaria de l'àrea d'Igualtat i membre del comitè executiu del PP a Catalunya, amb la qual hauria mantingut "una relació sentimental sense compromís de convivència i amb relacions sexuals esporàdiques" entre 2015 i 2016.

La membre del comitè executiu del PPC va presentar una denúncia on descrivia "maltractaments físics, verbals i psíquics" per part del secretari general del PP català. En la denúncia també s'indicava que entre març i juny li va provocar lesions lleus que li van provocar hematomes mentre mantenien relacions sexuals i que, posteriorment, ella li va demanar explicacions per telèfon mòbil que ell "va eludir donar".

El rotatiu apunta que la membre del partit el va denunciar el 13 novembre de 2016 per "forçar-la de forma violenta mantenint una relació de sexe violent i agressiu" al domicili d'ella, fet que li va provocar hematomes i erosions que li van trigar dues setmanes a marxar. La investigació continua oberta perquè el magistrat instructor ha demanat més proves.

El número dos del PP a les eleccions del 14-F ha negat els fets i ha manifestat que responen a una "extorsió" i un "xantatge" que pretén malmetre la seva imatge. "Els fets són falsos i responen a una extorsió en base a un xantatge que es fa públic en plena campanya per erosionar la meva imatge. Confio plenament en la Justícia" ha dit Serrano.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Juan Francisco Sánchez López, Zaragoza, 25/01/2021 - 09:49

Vaya, hombre. Pijoprogres, cobardes, oportunistas, charlatanes de feria y ahora también presuntos acosadores sexuales. Para los catalanes leales ha llegado la hora de desprenderse de esta tropa y optar por Vox.

#6 ferran, jonestown, 25/01/2021 - 04:26

donde saques para la olla...

#4 Luigi., Barcino, 24/01/2021 - 22:53

Entre... marzo y junio y lo denuncia en noviembre ?

#3 Marcial, Santa Coloma, 24/01/2021 - 22:25

.... a la de igualdad, dios mío, como se entere la montero.

#2 Masias , Mis posaderas , 24/01/2021 - 22:01

Está claro que la jodienda no tiene enmienda