Publicitat
Societat · 4 de Desembre de 2017. 09:48h.

Investiguen caps dels Mossos per presumpta passivitat l'1-O

El jutge reclama "còpia de les instruccions que per escrit s'haguessin lliurat als agents"

Investiguen caps dels Mossos per presumpta passivitat l'1-O

Trapero i altres comandaments dels Mossos, al Parlament

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Sabadell ha ordenat a la direcció dels Mossos d'Esquadra que identifiqui en un termini de cinc dies als "inspectors, subinspectors i comissaris" que estaven a les sales regionals durant la jornada de l'1-O per citar-los com investigats.

A tots ells, segons informa El Mundo, els emplaçarà perquè declarin com invesigados per un delicte de "desobediència a l'autoritat judicial". Alhora, també ha atorgat el mateix termini de cinc dies al cos de Mossos d'Esquadra "perquè remetin al jutjat còpia de les instruccions que per escrit s'haguessin lliurat als agents".

La decisió l'adopta després de prendre declaració a nombrosos agents que han revelat que van demanar "instruccions i reforços" als seus superiors sense rebre cap resposta. "Vam comunicar cinc vegades durant el dia i ens van contestar 'rebut' sense més indicacions", van assenyalar els agents en les seves declaracions.

5 Comentaris

Publicitat
#4 lepero, barcelona, 04/12/2017 - 12:36

El Supremo ya reconoce que el responsable último de los mossos es Forn. Para eso lo puso Puigdemont, y los dos pensaban que le pasarían el muerto a Trapero, que se ha dejado hacer como un corderito, esperando paraules d'amor.

#3 Aran non ei Catalonha, Bcn , 04/12/2017 - 11:46

La cupula de los Mossos esta totalmente podrida. Han sido la guardia pretoriana de los Pujols y de los jerarcas separatistas delincuentes. Deben de ser todos EXPULSADOS.

#2 Celia, BCN, 04/12/2017 - 10:39

aquestos són la banda el trapero?...

#2.1 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 04/12/2017 - 12:50

Sí, la "Banda Trapera del Río" (Llobregat, naturalmente)... Ambos grupos cantan que te c4gas.

#1 Jaime, Barcelona, 04/12/2017 - 10:21

Que los pongan de número raso y los integren en la guardia civil o policía nacional.