Publicitat
Societat · 25 de Maig de 2022. 21:24h.

Investiguen un regidor de Colau per la cessió d'un local ocupat

Veïns de Gràcia acusen Eloi Badia dels delictes de malversació i prevaricació

Investiguen un regidor de Colau per la cessió d'un local ocupat

Un jutge ha citat a declarar com investigat al regidor d’Emergència Climàtica de Barcelona, Eloi Badia, arran d’una querella que l’acusa d’haver cedit il·legalment a una associació juvenil una finca ocupada del barri de Gràcia, que ara causa molèsties als veïns.

El titular del jutjat d’instrucció número 27 de Barcelona acorda admetre a tràmit la querella, presentada per la comunitat de propietaris del carrer Torrent de l’Olla 203 -on se situa la finca ocupada-, i cita a declarar per al proper mes de setembre Badia i altres quatre càrrecs del consistori també denunciats.

En concret, els querellants acusen dels delictes de malversació i prevaricació a Badia, en la seva condició de regidor del districte de Gràcia, així com a l’exgerent del districte Pere C., al seu successor Rufino G., al director de serveis de Gràcia José Maria R. i a l’exgerent del Patronat Municipal de l’Habitatge Àngels M.

El motiu de la querella és el contracte que l’Ajuntament de Barcelona va signar el setembre de 2017 per cedir a l’Associació Joves de Gràcia l'ús d’una antiga comissaria de la Policia Nacional situada en el número 203 del carrer Torrent de l’Olla, propietat del Patronat Municipal de l’Habitatge i que estava ocupada des del 2015.

L’espai acull ara l’anomenat Casal dels Tres Lliris, un ateneu popular que la comunitat de propietaris assegura que ha motivat nombroses queixes veïnals i trucades a la Guàrdia Urbana amb intervencions policials, sense que des de l’administració s’hagi adoptat cap mesura per evitar-ho.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sergi Sergio, Barcelona, 26/05/2022 - 14:20

Este personaje Eloy Badia es un pieza de mucho cuidado.

#1 A.Bcn, Barcelona, 25/05/2022 - 21:47

¿Vecinos de Gracia? A disfrutar de lo votado jajajajaja.