Publicitat
Societat · 31 de Maig de 2010. 20:59h.

"Israel, assassí"

ICV-EUiA i ERC donen suport a una protesta contra la matança de cooperants propalestins

La portaveu i diputada d'ICV, Laia Ortiz; el senador d'EUiA, Joan Josep Nuet; i el diputat d'ERC, Miquel Carrillo, han donat suport a la concentració realitzada a Barcelona en protesta per la matança de cooperants propalestins a mans de l'exèrcit d'Israel. Les JERC també han acudit a la protesta, realitzada davant de la Cambra de Comerç Catalunya-Israel, amb una pancarta on es podia llegir "Prou impunitat, Israel culpable".

En la concentració, que ha aplegat a unes 500 persones, s'han cridat eslogans com "Israel, assassí", "Israel, assassí del poble palestí", "vosaltres sionistes sou els terroristes", "llibertat Palestina", "boicot Israel" o "Israel culpable, Europa responsable". Els manifestants han desplegat una gran bandera palestina que ha estat subjectada, entre d'altres, per Ortiz i Nuet. Abans de la lectura del manifest, algunes persones han llançat ous contra la façana de la Cambra de Comerç.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Noase, BCN, 02/06/2010 - 00:56

Lamentar les morts; inadmissible la motivació de fons d'aquesta "flotilla": donar suport a un règim terrorista (Hamàs) Patètic el suport d'aquesta esquerra (?) de casa nostra. Perdona'ls senyor, que no tenen res millor a fer.

#24 joan, canet, 01/06/2010 - 17:07

Efectivament aquesta gentola que es diuen d´esquerres podien haver fet un viatge un poc més llarg, fins a les costes de l´Iran si tant s´estimen la llibertat, allí els esperen. Tota la púrria judeofòbica fan fàstic.

#23 cat-israel, Ashdot, 01/06/2010 - 14:30

Lamentar els morts no suposa acceptar que la púrria social que anava als vaixells finançats per ONG islamistes amb el beneplacit euroeu. Que Europa assumeixi la responsabilitat de no haver aturat els vaixells o que calli.

#22 Ricard, Reus, 01/06/2010 - 13:13

Els defensors de la "democràcia" (del diner) justificant l'assassinat d'innocents... Quina gran superioritat moral tu!. Els "totxo-fatxes", per molt q es vesteixin de seda, feixistes de tota la vida es romanen. Visca Catalunya Lliure!

#21 josep, Torello, 01/06/2010 - 11:31

Israel la vanguardia de la defensa occidental i de la cultura cristiana davant del radicalisme islamista, i per els dos vividors de Torello massa poc, que es dediquin a treballar i no viure dels momios