Publicitat
Societat · 25 de Març de 2020. 21:17h.

Ja no rebutgen l'Exèrcit

“Si en algun moment es necessita alguna cosa evidentment estem disposats a tenir-la”

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha afirmat ara que no rebutja l'ajut de l'Exèrcit en la crisi del coronavirus. Preguntada per e-notícies, sobre si "encara rebutgen hospitals de campanya de l'Exèrcit" la consellera ha assegurat que "no rebutgem res".

"No rebutgem res, sinó que farem tot i més per poder tenir el màxim de dispositius, tota la capacitat possible en el nostre sistema sanitari i en això estem treballant. Per tant si en algun moment es necessita alguna cosa, evidentment estem disposats a tenir-la" ha dit.

La consellera de Salut, Alba Vergés, va rebutjar divendres passat demanar ajuda a l'Exèrcit espanyol per muntar un hospital de campanya davant la possibilitat que el sistema sanitari català col·lapsi per l'augment de casos de coronavirus que preveuen les autoritats. "Nosaltres ens estem preparant per a aquest augment de casos i aquest augment de casos greus" va assegurar. "No es tracta de demanar rescat a no sé quin exèrcit", va afegir.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Coque, El Centro de Tabarnia, 26/03/2020 - 08:31

Si desde el principio hubiesen tenido la actitud de aceptar los hospitales de campaña del ejercito, ahora podria haber una par con minimo 1000 camas, donde mucha gente estaria bien atendida

Poco les importa a ellos, saben que a ellos no les faltará atención médica llegado el momento aun a costa de quitar a otro paciente