Publicitat
Societat · 29 de Juny de 2019. 19:46h.

Ja són dues les presumptes violacions per menes a Canet

Allotjats en una residència de l'alcaldessa

Ja són dues les presumptes violacions per menes a Canet

La policia local de Canet de Mar (Barcelona) ha detingut dos menors estrangers no acompanyats acusats d'agredir sexualment una jove a la localitat i gravar-ho. Els Mossos d'Esquadra han assumit la investigació per intentar aclarir el que ha passat.

La víctima, una jove major d'edat, ha acudit a l'hospital de Calella (Barcelona) per sotmetre a una exploració mèdica, segons les fonts, que han indicat que els dos detinguts són menas que estaven allotjats al centre Can Brugarola, propietat de l'alcaldessa Blanca Arbell (ERC).

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha confirmat en un comunicat que els dos menors detinguts estan sota la tutela de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) i ha condemnat "de la manera més rotunda la presumpta agressió sexual".

També ha anunciat que es personarà com a acusació contra els dos joves. La Generalitat, a més, insta la justícia "a actuar amb la màxima celeritat per aclarir els fets i amb tota la contundència que correspongui a aquest presumpte delicte".

Posteriorment, diumenge, s'ha sabut un segon cas -també a la Festa Major del municipi- segons ha reconegut l'Ajuntament en un comunicat, quan un jove menor d’edat que està sota la tutela de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) ha estat detingut per una presumpta agressió sexual a una noia. Els fets haurien tingut lloc la matinada de divendres 28 a dissabte 29 de juny, durant la celebració de la Festa Major.

L'Ajuntament del Masnou vol manifestar el seu rebuig i condemna més absoluts davant aquesta presumpta agressió sexual al municipi. Alhora, el suport i solidaritat amb la persona agredida i el seu entorn, a qui ofereix suport posant a la seva disposició els recursos psicològics i de protecció que precisi.

La persona detinguda es troba a disposició judicial i el cas està sota investigació. El consistori estudia emprendre accions legals i presentar-se com a acusació popular en la causa. En aquest sentit, insta la justícia a actuar amb celeritat per aclarir els fets i amb la contundència que correspongui a aquest delicte.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#34 Finsescoions, Blanes, 02/07/2019 - 13:48

Pobrots
Aquests nois no tenen massa estudis
Si a escola els haguessin ensenyat la història del s XX a Europa.......
Jo m'ho pensaria abans de venir

#33 soloesmiopinon, Tabarnia, 01/07/2019 - 21:55

Mientras la alcaldesa de Canet (mujer) se forra con los MENAS, las ciudadanes de Canet (mujeres) son violadas por los MENAS. Que guay es la izquierda independentista, tú!!!!

#31 botifler1914, Waterlux, 01/07/2019 - 16:26

Con los 650 euros que cobran para putas ya tienen...

#31.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 01/07/2019 - 21:56

Si hablas con cualquiera de ellos verás que ese es el concepto que tienen de todas las mujeres. Cosas de la multiculturalidad y la religión de la paz.

#30 Sarah, Tabàrnia, 01/07/2019 - 12:09

No teniu vergonya? Tots els que ara treieu escuma per la boca per criticar les dones que sols demanem un tracte IGUALITARI, lluny de l'hegemonia imposada per l'home blanc... No, no teniu vergonya. Penseu que ens agraden aquestes notícies? No ho aprofiteu per tirar per terre una lluita que hauria de ser de tots! O de què teniu por?

#30.1 Kumba Feka Blacksnack, THIEBOU DYENN, 01/07/2019 - 16:52

Memsahib, ¿¿tu tener libres las tardes para practicar integración multicultural y despoticar contra el hombre blanco ?? Yo disponible de de 3 a 21 ..preguntar tu por Mandingo.

#30.2 soloesmiopinon, Tabarnia, 01/07/2019 - 21:59

Claro que si wapi, por eso estas multitudinarias manifestaciones para protestar por los cientos de agresiones sexuales provocadas por lo MENAS en estos últimos meses. Lo de la payasada del "hombre blanco" es de traca. ¿el hombre negro, hindú, árabe no viola? Hala, estudia un poco, que no duele.

#30.3 Finsescoions, Blanes, 02/07/2019 - 13:52

Tot el meu suport a totes les dones
No vull cap fre mental , un violador es un salvatge....vingui d'onte vingui....sense bonismes ni pijo progrés
Quan convoquin manifestacio davant alberg Calella i Canet compta amb nosaltres
Per la fotito davant Ajuntament i sota l'estelada no, és postureig missaire

#29 Asensio Chicharela, Portavoza, 01/07/2019 - 10:50

Venga, a abrirse de patas.. son sus costumbres y hay que respetarlas!!