Societat · 31 de Gener de 2013. 18:45h.

Jaume Camps exculpa Convergència

Diu que va cobrar de Millet, però per "encàrrecs professionals"

Jaume Camps exculpa Convergència

Jaume Camps, en una foto d'arxiu

L'exdiputat de CiU, Jaume Camps, ha admès que va cobrar de Fèlix Millet, però per "encàrrecs professionals".

L'exdirigent de Convergència ha remarcat, en un comunicat, que "dins de l'exercici lliure de l'advocacia, a la qual em dedico de forma ininterrompuda des de fa més de 45 anys, a partir de 1979 i durant més de 20 anys, vaig tenir la defensa i representació jurídica del Sr. Fèlix Millet que em va formular diversos encàrrecs professionals".

Segons Camps, "totes les sumes percebudes del Sr. Millet ho van ser pel concepte d'honoraris professionals, sense cap relació ni amb Convergència Democràtica de Catalunya ni amb l'empresa Ferrovial".

Camps ha explicat que una vegada pugui declarar en seu judicial "podré demostrar la meva absoluta innocència, i podré defensar en definitiva la veritat i honorabilitat de la meva actuació exclusivament professional".

En aquest sentit, l'exdiputat ha recordat un altre comunicat, de juliol del 2010, on indicava que "tots els cobraments que he percebut jo mateix o el meu bufet han estat sense excepció derivats de minutes d'honoraris professionals puntualment declarades en compliment dels meus deures fiscals".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 spanish, Madrid, 01/02/2013 - 05:20

advocat i diputat de CIU durant 25 anys..asi esta de cebon ...se ha puesto hasta arriba de solomillos........

#1 pepet, Viladrau, 31/01/2013 - 19:32

Ahà! una altre responsable (només titol lucratiu). Doncs vinga, a fer un pacte amb la fiscalia, i aquí no ha passat res

#1.1 pepito, Fuldathal, 31/01/2013 - 20:03

Pepet, xato. Veure fantasmes allà on no n'hi ha no et fa tenir més raó. Que hi ha corrupció, si. Que n'hi ha a tots els nivels, si. Això no vol dir que tothom sigui corrupte. O és que un advocat no ha de cobrar els seus honoraris prpfessionals? Quanta hipocresia, Senyor!