Publicitat
Societat · 4 de Maig de 2020. 13:10h.

Jaume Roures acusa Sandro Rosell d’espiar-lo

Afirma que l’expresident del Barça “quedarà retratat” en el judici

Jaume Roures acusa Sandro Rosell d’espiar-lo

El soci fundador de Mediapro, Jaume Roures, en declaracions a El món a RAC1, ha manifestat que “suposar que jo tinc alguna mena d’influència en l’Audiència Nacional fa riure si no fos per les circumstàncies que ha viscut Rosell”. “No vull entrar en el ventilador. A això es dedica el Sandro. És entrar en un terreny pantanós que no sé quin interès té”, ha dit.
 
Sobre una possible demanda a Rosell, ha dit que “de moment” no la presentarà. “El problema que té el Sandro és que vam descobrir que feia tres anys i mig que espiava els meus correus, 14.000 segons la policia. Això ha d’anar a judici”, ha dit, a més de sentenciar que “quan arribi el judici parlarem d’on és cadascú. Aquest és el fons de la qüestió i cap altra. Tothom quedarà retratat”.
 
“Quan diu que el problema és que el Barça va signar amb Telefónica es pot recordar que quan això va passar el Sandro ja feia un any que no era president”, ha manifestat.

“L’escorcoll a Mediapro que diu Rosell que es va aturar coincidint amb el seu empresonament es va fer i no va passar res. Vam estar investigats durant anys”, ha afegit.
 
“També vaig dir que el Suprem ja tenia la sentència sobre els presos polítics escrita. No és perquè sigui endeví, sinó perquè quan veus com es mouen les coses penses que amb ell Rosell per quatre dies no s’hi haurien posat”, ha indicat.
 
Sobre el cas Rosell, ha considerat que “em sembla molt bèstia i segur que les acusacions que fa contra Lamela són veritat. Els jutges poden fer el que els dona la gana i no els demanen responsabilitats”.

Pel que fa a una oferta de Roures a Rosell per solucionar el cas d’espionatge a la catalana, ha dit que “hi havia testimonis en aquesta reunió del meu costat i del seu. A la catalana volia dir hoy por ti y mañana por mí, deixar-ho córrer i ja ho trobarem. Aquest va ser l’últim cop que vam parlar”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/05/2020 - 21:31

Peluos vs Baltasares, Baltasares vs Peluos.

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 04/05/2020 - 18:09

A este no tenia que espiarle Rosell, lo tienen que espiar el CNI, la Policia Nacional, la Guardia Civil, la UDEF, el FBI y me quedo corto.

#3 arm, figueres, 04/05/2020 - 17:27

molt raro tot lo dels 200000 euros, colau i roures, mai sabren res mes, el periodisme es de vergonya, no hi ha ningu a catalunya que vulgui buscar la veritat, es pot donar un contracte de 200000 sense concurs public?

#2 Menjamela Grandi, Anapurna, 04/05/2020 - 15:00

Jaime Robles Lobo, ¡ qué tipo más siniestro!

#2.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 04/05/2020 - 15:40

Como mínimo, turbio, igual que un "Torra on the rocks": café americano con doble de ratafía y un cubito para que no agüe el mejunje (indispensable que el hielo que sea bien nórdico, oi!).

#1 Dr Strangelove, Mein führer! I can walk!, 04/05/2020 - 13:21

Yo creo que este asunto deberían resolverlo en una piscina de barro... oh de purines... per fer país

#1.1 Dado Esteller , Badalona, 04/05/2020 - 15:47

¿Participación de calidad y respetuosa?
Anda que no....