Publicitat
Societat · 4 de Juny de 2020. 18:53h.

"Jo hauria intervingut TV3"

Ponç Puigdevall, crític i escriptor: "El procés serà un conflicte etern"

"Jo hauria intervingut TV3"

El periodista, escriptor i crític literari Ponç Puigdevall ha afirmat aquest dijous que "jo hagués intervingut TV3" amb l'aplicació de l'article 155. Puigdevall, que va compartir aula a la universitat i redacció al diari El Punt amb Puigdemont, ha concedit una entrevista a e-notícies en la qual ha apuntat que "no sé el procés és penques".

L'escriptor s'ha mostrat pessimista respecte a la situació política a Catalunya assegurant que "el procés no té solució: serà un conflicte etern" i ha recalcat que "estem pitjor" ara que en l'època del tripartit. El periodista ha explicat que amb el procés es "va entrar en un deliri que podia acostar-se al perill". "Continuarem així per l'eternitat" ha lamentat.

Puigdevall ha explicat durant l'entrevista que "a Girona o són independentistes o són d'esquerres". El crític literari, que va ser un dels quinze signants del manifest de Ciutadans, ha explicat que va sentir "molèsties" davant la "incredulitat" de gent de Girona que no entenia la seva posició política.

El crític literari ha considerat que l'expresident Pasqual Margall va ser "una decepció" perquè va haver de "governar amb ERC, que va ser molt important el paper que va jugar al Govern". "També és veritat que va coincidir amb aquell moment que Maragall començava amb la seva malaltia i tot indica que Margall es va mantenir més o menys amagat, és a dir que va ser una època políticament trista per a Catalunya" ha admès.

Ponç Puigdevall té una extensa obra literària entre les quals destaquen "Un silenci sec" (1991), que va ser premiada amb el Premi Andròmina de Narrativa i "Un dia tranquil" (2010), que va obtenir el Premi Ciutat de Barcelona. Ha col·laborat fent crítica literària a El Punt, El Quadern del diari El País, el suplement Cultura/s de La Vanguardia i el TIME OUT de l'Ara.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#8 Gerard de sarria, SARRIA, 06/06/2020 - 17:46

Es massa castellana. L autonomia es això. Mentalitat castellana dita en català. Un parany infernal. Ara fa mossa per les aspiracions dels que demanen la llibertat.

#7 Gerard de sarria, SARRIA, 05/06/2020 - 19:55

A Portugal tampoc t entendrien. És normal. Els renegats finalment es queden molt solets...perque Portugal tampoc és de Castella i no es España per molt que amb el mapa molts s ho creguin.

#6 Catadisney, Mont Tebar, 05/06/2020 - 08:16

Aun se esta a tiempo de parar esta fabrica de ODIO y de despilfarro de dinero publico.

#5 Daniel, Barna, 05/06/2020 - 02:01

Sr. Rius, deberia Usted tambien entrevistar a Helena Boadas, la de aquel famoso articulo "A sota d'una pedra" en el Diari de Girona....

https://www.diaridegirona.cat/opinio/2017/10/21/duna-pedra/874285.html

#4 Joanet, Bcn, 04/06/2020 - 22:59

"Yo hubiera intervenido TV3" diu. Aquest nacionalista espanyol sap que TV3 només té el 17% de l'audiència catalana, i no en té prou que el 83% de la tv que es veu a Catalunya sigui de matraca nacionalista espanyola. Voldria el 100%. És un totalitari. Si no li agrada, no la miri. A mi no m'agrada TVE, no las miro, pago i callo.

#4.1 mimartin, cerdanyola, 05/06/2020 - 08:52

Sí, entonces los 220 millones anuales que cuesta la Corpo, y el sueldo medio de 45.000 euros de sus empleados, son para ese mísero 17% de audiencia, parroquia de convencidos. Qué lamentable que mientras tanto haya estudiantes en barracones y listas de espera médicas de un año.

#4.2 Don Pelayo, Baix Llobregat, 05/06/2020 - 08:57

TVE no ha promocionado un golpe de estado con tu dinero y el mio, en cambio TV3 si
Si en TV3 hubiera pluralidad habría un contrapeso a Pilar Tahola, Toni Soler, Empar Moliner o Jair Domínguez o en las tertulias no habría 4 indepes(contando a quien modera) y un no indepe q si abre la boca lo destrozan

#4.3 Neferu, Barcelona, 05/06/2020 - 11:42

Joanet. Por unos días he creído que a pesar de que eres indepen eras honesto. Hoy con lo que acabas de decir me has demostrado que no. Yo he dejado de ver TV3 y TVE por su poca objetividad y por sus continuas falacias. Veo otras cadenas y en ninguna he visto matraca nac. española. El mentir se te ha pegado de TV3