Publicitat
Societat · 22 de Gener de 2015. 09:28h.

"Jo li vaig dir a Clos que un test havia ferit al policia"

L'exregidor socialista Carles Martí afirma que l'hi va explicar "un dels tècnics"

"Jo li vaig dir a Clos que un test havia ferit al policia"

Carles Martí

L'exregidor socialista de Ciutat Vella Carles Martí, en declaracions a El Periódico, ha revelat que va ser ell qui va explicar al llavors alcalde, Joan Clos, la teoria que l'agent de la Guàrdia Urbana ferit va rebre l'impacte d'un test. Martí ocupava aquest càrrec el 2006 quan va succeir el cas 4F. "Jo li vaig dir a Clos que un test havia ferit al policia", ha reconegut.

L'exregidor ha relatat que aquell dia, Clos inaugurava una exposició sobre els papers de Salamanca a Ciutat Vella i diversos periodistes van preguntar a l'alcalde sobre els fets. "Li vaig demanar a un dels tècnics que ens acompanyaven que mirés què havia passat. Em va dir que havien ferit un guàrdia amb un test. Li vaig traslladar la informació a l'alcalde i aquest ho va explicar als periodistes", ha sostingut.

Les declaracions de Martí arriben després que el gerent de la Guàrdia Urbana, Joan Delort, hagi negat l'existència d'informes de la policia municipal vinculant els fets al llançament d'un test, i que l'excap d'Informació de la Urbana Víctor Gibanel negués haver facilitat un informe a Clos amb aquesta versió.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Robert, Bna, 22/01/2015 - 11:22

Quina corrua de personatges indignis i impresentables han estat dirigint la nostra ciutat!, l'un crec es per Nairobi fent de les seves, però i aquest?, on és aquest?, encara li paguem el sou per empastifar la ciutat?.

#1.1 josep maria, Barcelona, 22/01/2015 - 18:32

Alguna diferència amb el què tenin ara, jo no en veig ninguna.
Guanyem ha perdut el meu vot per anar amb ICV que també hi era en aquells moments.
MOlt bé per la CUP, cal gent nova al davant