Publicitat
Societat · 20 de Febrer de 2021. 12:03h.

"Jo vinc per diversió"

Un manifestant: "M'agrada cremar contenidors"

Un manifestant que ha participat activament en els aldarulls d'aquest divendres a la nit al centre de Barcelona ha reconegut en declaracions en un directe del canal de Xavier Rius a Youtube que "jo vinc per diversió".

El jove, preguntat sobre si participava en la manifestació per motius polítics o no, ha admès que "jo vinc per diversió" i ha afegit que "m'agrada cremar contenidors" mentre s'estaven produint els incidents a la capital catalana.

Un altre jove del mateix grup ha afirmat que "ho faig perquè ens escoltin, perquè si no no ens escolten", i s'ha preguntat "per què veniu aquí a gravar?". El manifestant ha afegit també que "em peto un parell de tendes".

La nit d'aldarulls amb motiu de les protestes contra l'empresonament del raper Pablo Hasel va acabar amb només dues persones detingudes a Barcelona. A la capital catalana, grups antisistema van aixecar barricades i provocar incendis al centre de Barcelona, concretament a l'Avinguda Marquès de l'Argentera, sense que els Mossos actuessin.

Alguns manifestants també van saquejar un Decathlon i van intentar calar foc en una oficina de La Caixa i a la zona de les Rambles van enfrontar-se amb llançaments d'objectes a agents de la Guàrdia Urbana.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Péndulo, Barcelona, 20/02/2021 - 18:42

Lo peor de todo es que consideran que sus actos son legítimos. Les han metido en la cabeza que el "Estado opresor" les ha dejado sin futuro, y se ven con todo el derecho del mundo para destrozar el presente.

#12 joan, manresa, 20/02/2021 - 16:14

La colla de " Coll-Min",obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina...--Fa verdadera pena escoltar i veure las declaracions d'aquesta trepa de.......,que fan las violentas bretolades per diversió i per distreure's...,el seu cap no dona per mes...,ni tant sol per pensar un chic...,alguns " cerebros"..,s'aprofiten d'aquestes misèries....

#10 Masias , Mis posaderas , 20/02/2021 - 15:16

En realidad los Mossos estaban vigilando por si llegaba la policía

#9 Albert, BCN, 20/02/2021 - 14:51

Yo vengo a quemar por contenedores, porque me gusta, sabes lo que te quiero decir? jajaja flipante

#8 Patumeiro, Sant Patumet, 20/02/2021 - 13:35

Que escoria de gente. Tendria q haber una ley para q se les pudiera expulsar de este pais, aunq tengan la nacionalidad española. Es lo q se merecen