Publicitat
Societat · 14 de Maig de 2013. 15:00h.

Jocs de Prínceps

Es filtren unes fotografies de Felip de Borbó i Letizia Ortiz amb les joguines de les seves filles

Jocs de Prínceps

Les fotografies filtrades

Dues fotografies en què apareixen els prínceps d'Astúries s'han filtrat a la xarxa i ja circulen per Twitter. En aquestes dues imatges Felip de Borbó i Letizia Ortiz apareixen muntats en una motocicleta de joguina de les seves filles.

A més, tots dos duen col·locat el casc rosa per a 'protegir-se' de possibles accidents. La imatge ja està sent motiu de comentaris diversos a Twitter i van des d'aquells que celebren que "tinguin moments així a casa seva i es deixin fotografiar" fins a d'altres que les critiquen, especialment la decoració de la casa. També hi ha comentaris d'índole sexual per la postura de la Princesa.

"En cap de les fotos no es veuen filles... Jo crec que estaven jugant ells"; "Us follaríeu més o menys la Letizia, després de veure això?"; "Sens dubte, el més terrible de tot és la decoració de la casa"; "Que trempat" o "El millor, el rètol de 'funny girl' al casc...", són alguns dels comentaris. 

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#36 i qui és el fotògraf,,,,les nenes?, barcelona, 15/05/2013 - 15:04

i aquest parell ho fan de manera natural i espontània oi? i les fotos qui les ha fet, la seva nena? pq aleshores es tan alta com son pare.... en fi acomiadeu la dida que el nen ja juga. patètics

#35 risoterapia, BCN, 15/05/2013 - 13:41

Patetico, criticar a unos padres por jugar con los juguetes de sus hijos. Mira que a estos se les puede criticar por miles de cosas, pero por esto, lamentable. País, que diría Forges....

#34 Kropotkin, Vic, 15/05/2013 - 13:34

No hay dinero para pagar deudas con Cataluña... Ampliación embajada española en Amman: 6,5 millones € ...juas, juas...nos importan las personas...bueno, os dejo que sale el Rivera en Telefacha....juas, juas

#33 no són "campechanos", barcelona, 15/05/2013 - 09:54

no m'ho acabo de creure, el pare dels meus fills quan juguem amb ells no va encorbatat...i les fotos d'ella semblen un muntatge pq les mans semblen de les nenes, a veure si sera un muntatge per fer-los "propers i campechanus!!!"

#32 Karinnaa, Seoul, 15/05/2013 - 09:38

La nena dels princeps deu tenir un cabezon immens, perquè a mi el casc dels fills no m'entra tan be com al principito que fa més de 2 metres. Això és un muntatge per caure bé a la clientela.