Publicitat
Societat · 27 de Juliol de 2021. 13:17h.

Joel Joan perd "els papers"

Un independentista acusa un amic de l'actor d'haver llançat una medusa a un nen

Joel Joan perd "els papers"

L'actor Joel Joan ha reconegut que "perd els papers" en el vídeo que va difondre a bord d'una barca de motor cridant, entre d'altres coses, que "aquí darrere meu, en Jordi i un parell de mariners de merda. I, com, sempre: supereu-me amb la felicitat! Som-hi!".

Després de la difusió d'aquest vídeo i les crítiques que va rebre, l'actor va fer un tuit al·legant que "les vacances són per moltes coses, però de les més essencials són per perdre els papers" i, posteriorment, va fer un altre vídeo demanant perdó i imitant el Rei Joan Carles.

Un usuari independentista li va contestar el tuit i va acusar un amic de l'actor d'haver llançat una medusa a un nen. Aquesta persona li va replicar que "si perdre els papers implica tirar una medusa a dos nens de 13 anys que es banyaven a prop del teu vaixell a Sant Salvador (no a la Polinèsia) i enviar-ne un a l'hospital per la picada a l'ull, ja et pots quedar a casa".

L'usuari li ha reclamat que es disculpin amb les famílies i en un altre tuit ha puntualitzat que "la medusa no la va tirar el Joel, sinó un dels amics". En aquest sentit, ha apuntat que "qui va donar la cara davant d'un dels pares va ser el tercer amic".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#34 Pan con tomate y jamón ibérico, El caganer trabucaire, 03/08/2021 - 20:15

"Joel Joan pierde los papeles"

Este tipo hace años que perdió los papeles y nunca los volvió a encontrar...

#33 El buen soldado Svejk, Osetia del Sur, 28/07/2021 - 11:23

Creo q este lo q perdió fueron las papelinas

#32 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 27/07/2021 - 21:36

Un actor tractoriano agresivo y subvencionado jugando ha ser delator. Quin parrac mes indesitjable

#31 Culerdo, San Salvador, 27/07/2021 - 21:08

No creo ni que vaya encocao, es así. Estamos en manos de esta gente: el napiudo, cacatúa Rahola, el imitador del Rey ,etc. Vaya panda de enchufaos. Pondríais a vuestros hijos en sus manos 10 horas seguidas? Disfruten lo votado !!! Forrados a vuestra costa ... Vaya secta !!

#30 Mcedes, Psiquiàtric, 27/07/2021 - 20:51

"El corazón del guerrero" amb això va començar tot