Publicitat
Societat · 2 de Setembre de 2021. 11:31h.

Jordi Cuixart vol "salvar la humanitat"

"Ho tornarem a fer perquè el planeta Terra no se'n vagi en orris"

Jordi Cuixart vol "salvar la humanitat"

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, va assegurar aquest dimarts en una xerrada a Manresa que "això són les bases de l'ho tornarem a fer perquè no hem renunciat a seguir lluitant per un futur més lliure per tothom, per poder seguir el nostre dret a l'autodeterminació, perquè aquest país no se'n vagi en orris, perquè el planeta Terra i la humanitat no se'n vagin en orris". "Volem salvar la humanitat", va sentenciar.

Cuixart va demanar "transformar la revolta dels somriures en una revolta de l'orgull i l'autoestima" i es va mostrar crític amb el desànim: "Us imagineu que Josep Tarradellas hagués dit que se sentia cansat i hagués deixat la Generalitat de l'exili penjada?". "Ho tornarem a fer, no serà curt, ni sé ben bé com encara, però no renunciarem a la independència", va sentenciar.

El líder sobiranista va defensar "una estratègia compartida, des de la diversitat d'orígens i pensaments, però amb un objectiu comú" i va afegir que cal "sentir-nos una comunitat i que tots lluitem per un mateix objectiu ens ha de fer feliços". "Per poder viure en una societat democràtica necessitem la independència", va concloure.

Publicitat
Publicitat

98 Comentaris

Publicitat
#94 Caixa de resistència, Chez Fangue, 04/09/2021 - 15:24

S'accepten donatius per salvar el planeta, podeu enviar els calers quan abans milló que entre el canvi climàtic, el New York Times i Vox, la cosa està xunga, titos! Per remborsasment t 'enviem ujna xamarreta de l'any passat i tot per sols un euro més.

#93 Laughter, L'H - España, 03/09/2021 - 22:02

Se calienta, se viene arriba , dice lo que dice, y aparece la realidad en todo su esplendor.

#92 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/09/2021 - 21:16

Ahora lo entiendo todo!!! Cuixart és el Mesías, que ha vuelto para salvarnos.

#91 Gregari, VNG, 03/09/2021 - 19:14

Siempre valiéndose de falsedades, Ahora nos dice que "Todos luchamos por un mismo objetivo" en fin, tiene la lengua muy larga pero sólo puede manejar a borregos de nacimiento.

#90 Fart, Tiana tmen, 03/09/2021 - 17:43

Jo estic esperant que ens mostri els estigmes.