Publicitat
Societat · 3 de Setembre de 2012. 19:08h.

Jordi Pujol: "hi ha voluntat de destruir-nos"

L'expresident assenyala que "hi ha una situació molt crítica que fa que Catalunya se senti amenaçada"

Jordi Pujol: "hi ha voluntat de destruir-nos"

Jordi Pujol, en una foto d'arxiu

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha assegurat que "hi ha voluntat de destruir-nos", durant la tertúlia del programa L'oracle de Catalunya Ràdio.

Pujol ha ha indicat que "ara hi ha una situació molt crítica que fa que Catalunya se senti molt amenaçada en la identitat, en la institució, en la seva economia, en la possibilitat de construir una societat equitativa amb bon estat del benestar, amb seguretat per la gent, amb capacitat, per tant, de tenir una societat integradora per la gent del país, per la que pugui venir".

"Tot això la gent -ha seguit- sap que està en perill. També sap que hi ha voluntat de destruir-nos", ha remarcat. També, tot adreçant-se a Manuel Cuyàs, ha dit: "tot això que havíem parlat, Cuyàs, alguna vegada. 'Això, vosaltres, ja esteu. Habéis perdido'. Això ens ho han dit a la cara. 'Habéis perdido y dentro de dos generaciones todo esto del Estatuto y del catalán ya no se hablará más'".

L'expresident ha defensat que Artur Mas no vagi a la manifestació de la Diada. "El president fa bé de no anar a la manifestació. No hi ha d'anar", ha reblat. També ha afegit que Mas serà qui posi la cara al cap de nou dies quan vagi a veure Mariano Rajoy.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#38 Genis, berga, 04/09/2012 - 15:05

Tenim les de guanyar malgrat botiflers retards com en Pujol:
Ara que esta a les acaballes de la seva vida, s'apunta al independentisme de pedra picada?

Si escanya l'hagues donat el que demanava, en Pujol s'hagues tornat el mes espanolista de tots.

Em fa fastic aquest home. Oportunista de merda

#37 Ricard, Badalona, 04/09/2012 - 13:16

"El español del año" ens diu que Espanya té la voluntat de destruir-nos, cosa que és evident, i des de fa tres segles pel cap baix. Però és curiós que ens ho digui "el español del año", i als 82 anys. Li ha costat entendre-ho a "el español del año".

#37.1 Francesc, Barcelona, 04/09/2012 - 14:31

Però ho ha entès . Menys demagògia, si us plau.

#36 joan, manresa, 04/09/2012 - 12:40

tinu.)e imaginació en la creació de la nostra Agencia Tributaria,que tiri per el dret..,amb un concert economic ,seríem quasi independents ..,no ens caldría gran cosa més ..,i que sobre tot Sr.President,alliçoni al Sr.Mas ,que no es vengui per un grapat més d'engrunes..No li perdonaríem.,ENDEVANT

#35 joan, manresa, 04/09/2012 - 12:36

tinu.)en tenim els picarols plens...,Sr.President el Poble diu PROU..,i el día 11 pot ser épic...,Sr.President,alliçoni al Sr.Mas...,molt ens temem que els fets el superin..,que per el día 20,porti un roc a la faxa...,qué és prepari,qué esprinteji ,que no escolti al Sr.Duran,que posi ganes (con

#34 joan, manresa, 04/09/2012 - 12:31

El Casal,12,25 h.--Sr.President,perdonins pro axó no es cap novetat...,sempre ha estat axís...,fot 300 anys o molts més que ens volen destruir...,Sr.President...,ens extranya que vosté are recordi aquestas pretensions...,hem viscut sempre amb aquesta daga sobre els nostres caps...,i ya en ( con