Publicitat
Societat · 24 de Setembre de 2012. 08:37h.

Jornada de nudisme a la UAB

Estudiants promouen el "lliure exercici de la nuesa social en zones de bany" a les piscines del SAF

Jornada de nudisme a la UAB

Captura de la pàgina de l'esdeveniment de Facebook

Aquest divendres dia 28 de setembre se celebrarà la primera edició del dia del nudisme a la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'acte, organitzat per estudiants de la UAB, té l'objectiu de "reivindicar el respecte de la societat cap a la nuesa social, és a dir compartida entre varies persones, en platges, rius i llacs".

En un grup de Facebook, que promou l'esdeveniment, s'explica que "la jornada consisteix en el lliure exercici de la nuesa social en zones de bany, a la piscina, promovent així, la convivència entre nudistes i tèxtils a les piscines del SAF".

De moment d'entre tots els convidats del grup, una cinquantena- només 4 persones han confirmat la seva assistència i 4 més han dit que potser hi assistiran.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#28 LletretaPetita, LaTita, 25/09/2012 - 14:53

Hauria d'estar permès anar despullat a tot arreu. Quan siguem independents això s'arreglarà, com l'atur, el racisme, les drogues i les malalties xungues.

#27 Josep Pages Canaleta Cardedeu, VALLES ORIENTAL, 25/09/2012 - 05:48

En los Kioscos Catalanes y Españoles , hay muchas revistas que salen las mujeres desnudas y estan estupendas HAY una revista se llama LAS CHICAS DE ORO 50 Y MAS , alli podreis mirar mujeres mayores desnudas que estan muy buenas y guapas

#26 Josep Pages Canaleta Cardedeu, valles oriental, 25/09/2012 - 04:30

Ja un poble a Catalunya quel Estiu en verano totes les persones que estan alla viuen tots els dies desnudas despulladesJENT GRAN I JOVE No porten roba ban a compra sense roba fan la vida tot el dia sense robaDinen menjen sense roba Ban fer un gran reportaje sobre el poble

#25 vergonya, Barcelona, 24/09/2012 - 19:26

Jo si tenen els cossos bells, no hi tenc res a dir. Si son vells, grassos i lletjos, causen espant. És la meva opinió.

#24 Joan, Mataró, 24/09/2012 - 17:15

anar nu en públic és reaccionari apart que exhibicionista.
nus van els animals no les persones civilitzades, de totes maneres ningú els hi ho prohibeix fer-ho a casa seva, ells volen dar la nota i escandalitzar la gent, la única cosa que genera és pena.

#24.1 anticar, Manresa, 24/09/2012 - 20:52

Tu series feliç a Aràbia Saudita.
Els "civilitzats" europeus, vestits de dalt a baix (i marrranots per què no es dutxaven gaire) van exterminar pobles "no civilitzats" que anaven quasi o totalment en pilotes.
Però és clar, en aquests casos la civilització s'ha d'imposar, ni que sigui amb genocidi