Publicitat
Societat · 19 de Maig de 2017. 10:01h.

Josep Pujol acusa la seva mare

Assegura que Marta Ferrusola va destruir part de la carta de la deixa per “no deixar rastre”

Josep Pujol acusa la seva mare

Josep Pujol Ferrusola, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, ha assegurat que la seva mare Marta va destruir part de la carta de la deixa per “no deixar rastre”. També ha afirmat que el seu pare va fer els diners gràcies a la fortuna del seu avi, aconseguida amb el que ha definit com a "negocis grisos", sobretot tràfic de divises, i que en un moment donat, va ser Jordi Pujol el que va orientar a què dedicava els diners l'avi.

"El meu avi va posar la seva fortuna i la seva vida al servei del seu fill”, ha indicat. Pel que fa als diners dels Pujol a Andorra, Josep ha assegurat que la seva família està sent víctima d'una "guerra" que hi ha entre els dos bancs en els que han tingut diners, Andbank i la BPA.

Josep Pujol ha reconegut que ell hi té dos milions i mig d'euros, que ha admès que va regularitzar amb l'amnistia fiscal del ministre Montoro. En aquest sentit, ha afirmat que ell mai ha comès cal delicte fiscal, perquè cap inspecció fiscal no li ha trobat mai que hagi deixat de pagar els impostos corresponents.

“El meu pare està desorientat, està superat pels esdeveniments”, ha explicat. També ha advertit que “si el jutge De La Mata s'ho proposa podem anar a la presó tots”. "Dec ser dels que he pagat més impostos. I sí, una part dels meus diners els tenia a fora. No sé si això és gaire patriòtic, o no”, ha apuntat.

També ha reconegut que “no puc posar la mà al foc que el meu germà no hagi comès delictes perquè no conec els seus negocis”. “El meu pare és un home a qui els diners no li han interessat mai. El llit on dormen els meus pares és el mateix des de fa 40 anys”, ha dit. “El que era president de la Generalitat era el meu pare. A mi no se'm poden atribuir valors morals que eren responsabilitat seva”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 Escèptic, Bcn, 19/05/2017 - 23:59

Això em recorda al Millet anant amb un cotxe de minusvàlid per no pagar Pking. Estaran jugant al despiste?

#17 Ninoska, Badalona, 19/05/2017 - 21:07

habría previsto decir. Para mi es claro lo dicho, pero dejemos un porcentaje que no es esa la interpretación. Lo de la cama, la mesilla está muy bien, pero solo eso, para quedar bien, que la decoración es austera en una minipropiedad que seguro tuvo cuarenta años de hipoteca. ¿Casa todo, no?

#16 Ninoska, Badalona, 19/05/2017 - 21:05

al cero, vaya así lo veo yo. Si su señoría toma una decisión, es conforme a Derecho (deja entrever como si fuera un capricho o algo así). También en Teven3, ha dicho que prefería el Govern de su padre los 23 años y que luego lo que ha acontecido, que no al revés, vamos se ha liado que ni os imagináis porque se entiende quizás algo que ni por

#15 Ninoska, Badalona, 19/05/2017 - 21:03

¿Perdone, comorrrrrr ise, Sr. Josep Pujol? Ya lo creo que se le pueden y se le deben atribuir valores morales, los mismos que el exigía (su padre) al pueblo, como el rollo bollo de "fer país", cuando lo mejor "és fer guardiola". No el ex-entrenador y ex-jugador del F.C.B.. Huelga lo del dinero fuera, si es patriótico, suena a tomada de pelambre

#14 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 19/05/2017 - 20:18

Humanizant la roindat ?

400.000 servituds son moltes servituds oi reina ?