Publicitat
Societat · 25 de Juny de 2020. 15:38h.

Jové i Salvadó paguen

Queda pendent si el Tribunal de Comptes considera que ja estan abonats 2,8 milions

Jové i Salvadó paguen

El portaveu adjunt d'ERC al Parlament, Josep Maria Jové, i el diputat republicà Lluís Salvadó ja han lliurat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la fiança d'1,6 milions d'euros per la causa judicial per la preparació del referèndum de l'1 d'octubre.

Pel que fa a la fiança de responsabilitat civil exclusiva de Jové, de 2,8 milions, queda pendent de conèixer si el Tribunal de Comptes considera que ja està abonada en rebre la fiança per la causa de l'1-O que es va investigar i enjudiciar al Tribunal Suprem amb condemna.

Jové i Salvadó estan processats pels delictes de desobediència, prevaricació, malversació i revelació de secrets en una causa paral·lela a la que es cursa al jutjat d'Instrucció 30 de Barcelona. En el seu cas, com són diputats al Parlament de Catalunya és el TSJC qui assumeix el procés judicial.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 26/06/2020 - 12:18

Próxima estación: la cárcel. Eso sí. Uno con el puño en alto tipo comunistoide y ambos con el cagarro amarillo en la solapa.

#12 Flanagan, Tabarnia City, 26/06/2020 - 11:31

Espero que todas esas donaciones se investiguen y tributen en la renta como los que cobran erte o ayudas del automóvil.

#11 Montserrat, Barcelona, 26/06/2020 - 11:28

La foto es fantastica i hauria de reproduir-se en els llibres d'historia, doncs visualitza el pànic d'aquest parell de personatges patetics que en el seu temps lluien orgull i prepotencia. L'enanito amb el puny alçat es creu valent davant el ramat i l'altre depravat mamellaire la pell no li toca a la camisa. Convé saber l'origen dels diners!

#10 ferran, jonestown, 26/06/2020 - 09:30

tan ufans i superbs que eren quan anaven apuntant la llista del mercadona a la moleskine,o sel·leccionant personal femení pel volum mamellar...temps del ni un pas enrere i arribarem fins el final...
i mite’ls ara...pagant religiosament els seus deutes,capcots devant sa senyoría...
ni un pas enrere!!!

#9 D. M. Pasarín, Premià de Mar, 25/06/2020 - 22:01

Rompiendo tópicos, clixes baratos, ingles brasileñas, cabe preguntarse ¿De dónde han sacado el dinero? Una vez se sepa, ver la legalidad de su obtención o debe tributar.
Para ser República, primero tributar no tribular.
Que no os gusta soltar la mosca, eso es bien sabido. Ya veréis que poco turismo vendrá aunque en Cataluña no haya rebrote al