Publicitat
Societat · 30 de Juliol de 2020. 13:26h.

Jové i Salvadó s'asseuran a la banqueta dels acusats

El TSJC confirma el processament per presumpta desobediència, malversació i revelació de secrets

Jové i Salvadó s'asseuran a la banqueta dels acusats

La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs de l'exsecretari general de Vicepresidència i Economia de la Generalitat, Josep Maria Jové, i del també diputat i exsecretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, contra la seva ordre de processament.

Així mateix, la sala ha refusat el recurs contra la interlocutòria de la jutgessa instructora, que el 23 d'abril va desestimar un recurs anterior contra el seu processament.

Per aquesta causa, Jové i Salvadó van ser citats a declarar l’11 de març per presumpta desobediència, malversació i revelació de secrets en l’organització del referèndum de l’1-O. Tots dos van comparèixer davant el tribunal i es van acollir al seu dret a no declarar.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 cataquéé, MOntcada i REixac, 31/07/2020 - 11:01

EStos dos señores son los amanuenses profesionales al servicio de ERC del Vendrell...del Tardá y del curilla....estos dos señores tienen que responder de todo lo que crearon...y si tienen cojonesss cosa que dudo...asumirlo....aunque lo dudo solo hay que ver a los RUKK Y TURU otroras esbirros comenabos de Oriol Pujol...ahora lo ignoran

#10 Galba, Barcelona, 31/07/2020 - 10:59

En els fons només son uns "chorizos" que ho volen disimular.

#9 marc, barcelona, 30/07/2020 - 16:59

Al salido cuando este en el trullo habra que enviarle unas cuantas revistas de esas que le gustan donde se vean muchas tetas, con eso el hombre ya es feliz.

#8 Juan García, Ciutat de la Justícia, 30/07/2020 - 16:00

Intularapla!
Espero que totes les pubilles catalanes amb atributs per devenir conselleres, s'asseguin ben escotades a primera fila de la sala on seran jutjats els nostres patriotes. Han de descol·locar els fiscals i jutges repressors!

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 30/07/2020 - 15:48

Mira tu

El Noi de les Moleskine i el Satir del Montsia, els furriels dels parents pobres de l´auca, junts de la maneta a rendir comptes on es es fara inventari de totes les proeses delictives que van estar transmetent en streaming durant 8 anys creientse inmunes, impunes i intocables

La Catalunya del roc a la faixa, la botifarra i el cigalo, de