Societat · 19 de Maig de 2010. 17:53h.

Joves d'EUiA comparen Zapatero amb Botín

Critiquen les retallades socials i les ajudes a bancs

Alternativa Jove-Joves d'EUiA ha realitzat un vídeo en el qual denuncia les retallades socials del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero per reduir el dèficit públic. Julián Sesé, coordinador d'aquesta entitat, ha assegurat que la pel·lícula "critica amb fermesa les darreres retallades socials del govern de Zapatero en contraposició a les nombroses ajudes que han rebut els bancs".

En les imatges, els joves d'EUiA afirmen que "no pagarem la crisi els de sempre" i "que pagui més qui més té". Amb imatges de fons de Zapatero, Mariano Rajoy y Emilio Botín, aquest darrer president del Banco Santander, Alternativa Jove assegura que han anat a parar "30.000 milions d'euros a bancs i caixes", però que la despesa social s'ha retallat en "6.000 milions en pensions, salaris, etc."

Per aquest col·lectiu d'esquerres, "el vídeo pretén denunciar les conseqüències socials d'aquestes retallades, com ara la retallada del salari dels treballadors públics, la retallada en les pensions i el retrocés en la jubilació parcial". També vol destacar en aquest vídeo que "el PSOE, PP, CEOE i els bancs creuen que la crisi s'ha de superar amb retallades als drets socials dels treballadors".

Emilio Botín, en el vídeo dels Joves d'EUiA
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat