Publicitat
Societat · 23 d'Abril de 2021. 15:36h.

Joves immigrants llancen pedres a la policia local

Un sindicat de policia local acusa una fotògrafa de provocar els fets

Joves immigrants llancen pedres a la policia local

Una baralla a Ca n'Anglada, mesos enrere

Un sindicat policial ha denunciat que van rebre un llançament massiu de pedres al barri de ca n'Anglada quan, després de rebre una trucada, van acudir a intervenir en un suposada baralla que després va resultar ser falsa.

L'SPL-CME, en diversos tweets, incrimina també a una tercera persona a qui descriuen com "una dona gran amb una càmera professional". El sindicat policial acusa l'esmentada dona d'organitzar els fets."Ahir un grup de joves van simular una baralla per atraure la policia i els agents es van adonar que no era real. Després d’una estona, van veure amagada una dona gran amb una càmera professional. La policia se'n va de el lloc i els joves llancen pedres", relaten.

"De la ‘baralla’ i del llançament de pedres no s'han vist les fotos. La situació és bastant delicada ja com per a sobre anar muntat juguesques. No creuen @XaviFdezRivero @LluisaMA A veure si algú pot parlar amb la dona de la càmera i que no organitzi xous d'aquests", afegeixen.

Dues setmanes enrere es va produir una baralla multitudinària amb pals i armes blanques a ca n'Anglada entre dos clans que es van enfrontar pel control d'un pis ocupat. La baralla es va saldar amb dues persones hospitaiizadas i dos detinguts.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Capit@n España, Plataforma Purgandus Populus., 24/04/2021 - 10:40

Que bonitas son nuestras banlieues multiculturales....jejejeje

#1 Marcial Heredia, mi barrio es mu chungo, 24/04/2021 - 09:25

Una mujer mayor grabando con un una cámara escondida entre los coches, un barrio perfecto para rodar series del tipo lawrence de arabia o saladin, unos mossos que chirriarían en ese tipo de películas. Kafka montando jueguecitos.