Publicitat
Societat · 19 d'Octubre de 2019. 14:02h.

Joves violents agafen les regnes del procés

"Hem perdut la por i hem de donar resposta"

Tres encaputxats que eren a la primera línia dels incidents de la via Laietana i la plaça d'Urquinaona han justificat en català les seves actuacions i, en declaracions a betevé, han manifestat que "l'únic que fem és autodefensa" i han dit que "estem farts que es consideri violència quan l'únic que fem és defensar-nos".

Sota la caputxa i mantenint-se en l'anonimat, un dels encaputxats ha reivindicat que "ens superen més les ganes de canviar la societat que la por que tenim al cos". "Si estem considerant que això és violència, què estem considerant quan s'està disparat gent per creuar el Mediterrani?", s'ha preguntat.

El segons dels entrevistats justifica les barricades: "Si en poses aguantaràs més temps. Més notorietat, més imatge, més fum: que ho vegi tot el món. No ens podem quedar a casa, és política de la por". I el tercer diu que "ho hem de fer com a defensa, per tot el que portem aguantant tots aquests anys que sense fer res, ens estan atacant". "Hem perdut la por i hem de donar resposta", conclou.

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#49 Sergi Sergio, Barcelona, 20/10/2019 - 23:42

Otro hijo de papa disfrazado de activista, un nini que no ha trabajado en su vida disfrazado de guerrero de la llibertat, en fin ojala lo muelan a palos y aprenda la leccion, menuda banda de niñatos pijitos haciendo el salvaje.

#48 Pepe, Alacant, 20/10/2019 - 18:56

Defenderse es intentar bloquear el aeropuerto, cortar carreteras y trenes, intentar asaltar la delegación del gobierno, las jefaturas de policía, el TSJC, coaccionar a los comercios que no querían hacer huelga, etc., si eso es.. defenderse, a que le dirán ataque.

#47 Galba, Barcelona, 20/10/2019 - 07:38

Quines ulleres, nano!

#46 Flanagan , Tabarnia city, 19/10/2019 - 23:56

Con suerte espero que os muelan a palos a ti y a tus colegas.

#45 Mejillón de cornisa ahumado. , Uuugh... Quina Ona Aaaaa! , 19/10/2019 - 21:54

Todo lo que llevamos aguantado..... Jsjajajajajaja

Si, el iPhone y la piscina de papi...... Que sufrimiento!

Y dice que le preocupan los que cruzan el Mediterráneo.... Jujujujuju......
Esperar y seguir así.... Veremos que aguantais cuando se harten de aguantaros.

#45.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/10/2019 - 23:47

Cuando dentro de unos años gobiernen los que ahora cruzan el Mediterráneo, a niñatos como este lo lapidarán en público como escarmiento.