Publicitat
Societat · 6 de Juny de 2018. 17:56h.

Judici a Toni Albà

Per recomanar a la jutgessa Lamela que llepés merda, entre d'altres

Judici a Toni Albà

Toni Albà com a president de Catabàrnia (foto: TV3)

El jutjat d’Instrucció número 5 de Vilanova i la Geltrú ha decidit aquest dimecres enviar a judici l’actor Toni Albà per un presumpte delicte d’injúries contra la judicatura i els cossos de seguretat de l’Estat. El magistrat considera que les piulades que va publicar, entre el 3 d’octubre del 2017 i el 24 de febrer de 2018, tenen una “potència ofensiva”.

“En aquest moment processal es poden apreciar indicis més que suficients que l'investigat va actuar sota un ‘animus iniuriandi’ en els fets descrits en el fonament jurídic segon d'aquesta resolució, sense que les seves publicacions puguin quedar emparades per la llibertat d'expressió pels motius sobradament exposats", argumenta el jutge.

L’escrit també destaca que Toni Albà no ha expressat “cap mena de penediment” per “les expressions injurioses”. “L’investigat ha manifestat en múltiples ocasions que no es penedeix de les publicacions efectuades o d'haver ofès ningú, que no recorda haver fet cap publicació a Twitter demanant disculpes perquè no es conscient d'haver ofès ningú i que continuarà publicant coses similars”, afirma el magistrat.

lamela.png

lamela2.png

L’actor va dir sobre la magistrada del Tribunal Suprem, Camen Lamela, que “le gusta tanto la mierda a Carmen, que Carmen lame la mierda a gusto”. Respecte l’anterior fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, Albà va piular pocs dies després de la seva mort que “el meu veí zipi zopes m’ha dit: m’eztalviaré de fer cap comentari a propòzit d’aqueztez cozez, però fer mofa i escarni d’un fet així zeria maza”.

Sobre el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil, l’humorista va escriure que són “una banda de terrorisme d’Estat” i els va qualificar de “feixistes uniformats”. També va manifestar que “aquests són els primers que hauríem de detenir quan proclamem la República. Serviran per intercanvi de presoners”.

maza.png

uniformados.png

terrorismo.png

presoners.png

Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 pepe, andorra, 07/06/2018 - 15:06

ahora vemos a jesus criticandolo......Aunque con la piel tan fina q tiene, igual q se piensa q le estoy insultando, eso si, para purriano-jesus, toni alba usa su libertad de expresion, pero si le criticas, es q le insultas.....Y ahora vas y lo cascas....

#11 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic, 07/06/2018 - 09:30

Mira, con este pueden completar la plantilla de la trupe amarilla para dar funciones de circo en Estremera.

#10 Dado Esteller, Badalona, 07/06/2018 - 08:55

La verdad si el considera que no ofende a nadie, o es estrategia procesal o le falla algo, de forma presunta, en relación a como tiene amueblada su cabeza.

#9 Albert, BCN, 06/06/2018 - 22:00

Toni Alba a judici? jajajaajjajaja bien!!! no me hacia nunca gracia este tipo.... pero ahora si.

#8 Jep Sindreu , Barcelona , 06/06/2018 - 20:42

Toni Albà, un generador d'odi.