Publicitat
Societat · 3 de Febrer de 2010. 21:36h.

Judici per la primera multa lingüística

Vista oral aquest dijous pel recurs de Manuel Nevot, el primer denunciat per no retolar en català

Judici per la primera multa lingüística

Cartell d'Impulso ciudadano on es denuncien les multes lingüístiques

Aquest dijous es celebra a Barcelona la vista oral del recurs presentat per Manuel Nevot contra la resolució de l'Agència Catalana de Consum per la qual se li imposava una multa de 400 euros per no retolar el seu establiment en català. El comerciant, propietari d'una agència immobiliària al centre de Barcelona, es pot considerar un dels primers sancionats pel Govern.

"Es tracta d'una multa pionera", ha assegurat en declaracions a e-noticies el president de l'entitat cívica Impulso Ciudadano, José Domingo, qui considera que el cas de Nevot reflexa "el fet que les protestes arribin als tribunals i l'esperança que declarin improcedents les multes perquè atempten contra la llibertat d'expressió i la llibertat d'empresa".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Martín Martínez Mart, Barcelona, 05/02/2010 - 21:10

400 euros per no retolar el seu establiment en català.....
Losantos no ha de pagar res per dir que els d'Esquerra Republicana són aliats d'ETA!....

#16 mallorquí, Palma de Mallorca (Illes Balears), 05/02/2010 - 00:14

Convèncer a cops de martell és una tècnica equivocada, totalment equivocada!

#15 Antonio Pantojo, Badalona, 04/02/2010 - 23:56

Algunos comparáis rotular en castellano con trafcarcon drogas,. a mí me parece ago exagerado jajaja estas normas son sólo para defener el catalán de eso malvados xarnegos que lo están hundiendo con sus sevillanas, zapataos y rumbas, basta de gazpacho

#14 Fran, Llinars, 04/02/2010 - 16:57

Es curios com els paletos d Cat volguin donar lliçons a qui no pensa com ells.Diga´m Lleidata,si els inmigrants no parlen catala q collons feieu venent-los la canço xq poguessin votar a les consultes?Si Tori,tampoc es parla l´aranes al parlament.

#13 A Catalunya en català, Lleida, 04/02/2010 - 15:11

Adelaida no t'equivoquis, la llengua comú dels catalans és el català, i la llengua comú dels immigrants és el castellà..Si voleu hos deixem retolar amb ejpañol, com segons vosaltres a alemanya és pot retolar amb turc, això si,el castellà no oficial