Publicitat
Societat · 15 de Febrer de 2022. 12:46h.

Junts i el PDECAT s'escapen de pagar pel cas Palau

L'Audiència es declara no competent per determinar qui és el successor de CDC

Junts i el PDECAT s'escapen de pagar pel cas Palau

L'Audiència de Barcelona s'ha declarat no competent per determinar qui són els successors de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) als efectes de la sentència ferma del cas Palau de la Música i ha acordat no continuar amb l'execució de la sentència contra el Partit Demòcrata Europeu Català (PDECAT) ni contra Junts per Catalunya, a qui va obrir una peça per responsabilitats civils de sis milions d'euros.

El tribunal resol que "únicament als efectes del despatx d'aquesta execució, i sense prejutjar si concorre o no l'efectiu caràcter successor, no procedeix continuar aquesta execució contra el PDECAT, ni contra Junts en mancar la competència per declarar la hipotètica successió" i recorda que "CDC està en situació de concurs de creditors i tots els béns presents i futurs han d'integrar-se en la massa de creditors".

L'Audiència recorda en la resolució que el Tribunal Suprem va assenyalar que la competència del cas pertany al jutjat mercantil número 9 de Barcelona, ja que CDC està en ple procediment concursal. Així doncs, els béns embargats per part de l'Audiència per tal de donar compliment a la sentència del cas Palau també han passat a mans del jutjat mercantil número 9.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#18 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 16/02/2022 - 12:25

Imagino que JxCAT recurrirán las sentencia por coherencia (Tribunal Español, no gracias)

#17 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 15/02/2022 - 16:21

Aquesta si es una jugada mestra, enhorabona Junts i PdeCat.

#15 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 15/02/2022 - 15:23

No seamos groseros. Asi no se hace pais.

Tot aixo es aigua pasada, de quan la vida del Rufian olia a serrin y a sueldo de camarero. Millor oblidar.ho

Les impertinencies son coses de los españoles.

#14 Son curtets, Barna, 15/02/2022 - 15:07

Cap problema, qualsevol els dirà qui son els descendents de Covergència, ho sap tothom, el que no ho sap o és ximple o no hbo vol saber.

#13 Marc de Vich, Vich, 15/02/2022 - 14:43

Mientras que la justicia este maniatada, entre el PSOE, Podemos e incluso el PP, no sea que resuciten los muertos, estos, que todos sabemos quiénes son, se van de rositas. A ver que no se declaren competentes, para juzgarlos, no quiere decir, que no sean lo que son, y que, en sus casas, bancos y palacios, tienen cosas nuestras, 500 B€