Publicitat
Societat · 29 de Novembre de 2011. 14:01h.

"Jura'm que no ho has fet a propòsit!"

Joan de Borbó "sospitava" del Rei Joan Carles després de matar accidentalment el seu germà, segons Pilar Urbano

La periodista Pilar Urbano, que ha escrit 'El precio del trono", ha estat entrevistada a Els Matins de TV3 on ha explicat la mort accidental d'Alfons de Borbó a mans del seu germà, el Rei Joan Carles.

Urbano ha explicat que "estaven jugant com xavals", atès que Joan Carles tenia llavors 18 anys i el seu germà, 15. Segons la periodista, el menor va entrar a l'habitació mentre Joan Carles estudiava.

"Ratatatata! Ratatata! Mossega la pols, dolent!", li va dir, mentre subjectava una imaginària escopeta. El Rei li va demanar que el deixés estudiar, però el germà el va instar a defensar-se.

"Joan Carles es va afartar del 'ratatata' i va obrir el calaix de la seva taula", d'on va treure una pistola. El germà li va demanar llavors "rendeix-te, ets home mort". "Tu sí que ets home mort!", va respondre el Rei, abans de prémer el gallet "per donar més verisme al joc".

"Esperava que el disparador cedís tou en estar buida la recambra, però hi havia una bala", explica Urbano. "Li va donar entre cella i cella", afegeix la periodista. "Don Joan, a la capella ardent, li va dir 'jura'm que no ho has fet a propòsit'". "Don Joan va voler apartar el seu fill, com si fos l'arma del crim", comenta.

El Rey Joan Carles, amb el seu germà, en una imatge del llibre
Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#20 LOL, bcn, 01/12/2011 - 09:15

El que no entenc és com pot matar al seu germà i seguir agafant armes, anant de cacera etc molt traumatitzat no deu estar.

#19 antonio peiró, Lleida, 30/11/2011 - 16:14

Y claro va y lo Jura, tantas cosas juro su Majestad

#16 Marques d'ESADE, Pedralbes i Sant Cugat. , 30/11/2011 - 11:45

Los altos designios de la monarquia emulan los pasajes bíblicos, donde Caín mató a su hermano Abel, y es que así son los borbones, que si nadie se mete con ellos, se matan ellos mismos.

#16.1 Ramon, Barcelona, 30/11/2011 - 12:39

El que no queda clar del tot és, un cop liquidat Abel a cops de maixella de votant del PSC, amb quin dels fills restants va fer Eva guarreridas españolas fins a tenir 'la nena': amb Caïm o amb Seth. O potser amb tots dos?

#14 joanet_, madrid, 30/11/2011 - 10:56

Quan era petit la meva mare mai hem deia aquest termes "jura'm" per començar ja va fallar el pare i clar el fill per tenir una pistola al calaix, presso inmediatament!!
tinc 19 anys , no tinc pistola .

#13 joanet, madrid, 30/11/2011 - 10:53

Aixì està ell, te un remordiment tota la vida, ai pillo, pillo.