Publicitat
Societat · 23 de Gener de 2012. 09:37h.

Justícia defensa el Canal Plus a les presons

El director general de Serveis Penitenciaris al·lega que fa la vida "més humana" als interns

Justícia defensa el Canal Plus a les presons

Imatge de Can Brians

El director general de Serveis Penitenciaris, Ramon Parés, en una carta a La Vanguardia de rèplica a una lectora, defensa que "si bé a Catalunya els diferents governs s’han preocupat per tenir unes presons dignes, aquestes en res s’assemblen a un hotel".

"La immensa majoria del personal que treballem a presons no disposem a casa nostra de televisió de pagament, però compartim l’ideal que la presó, la més dura de la penes, no pot resultar incompatible amb aquells elements que la facin més humana. El cost per intern/any per aquest concepte és de 2,77 euros", indica.

"Sóc conscient que, sobre el món penitenciari i, en bona part, per culpa nostra, hi ha un important desconeixement social, i és per això que la convido a visitar la Presó de Joves amb l’objecte que pugui rebre personalment tota la informació al respecte", conclou.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 angel, krddu, 25/01/2012 - 19:31

hahahahaha, tenen quartos per a les presons per exemple; Canal , Nadal, cap d´any i Reis dinar i sopar mariscada. Que he de fer perque pugui anar a la presò.
Gràcies.

#20 Pepito, Terrassa, 25/01/2012 - 00:03

Hay canales que no vedn por falta de posicionamiento de la antena, como el njuevo canal energy (tele5) o el TDP (Teledeporte), que son gratuitos y de deportes.

#19 josepxicot, Barcelona, 24/01/2012 - 17:10

Els vells amb poca pensiò,els aturats,els que viuen al carrer.les vidues,molttíssims obres,amb
poc salari,NO GAUDEIXEN del canal Plus,sòn
gent honrada,que faran motins si els hi treuen
bè segons el regl.Penitenciari,entrarà la Força
Pública o sigui els mossos.Quí paga la crisi?

#18 Daserrout, BCN, 23/01/2012 - 18:00

Això és la consequència de la política "bonista" del tripartit. Ara, si treuen els canals de pagament pode haver motins.

#17 joan, manresa, 23/01/2012 - 17:36

El Casal,17,25 h.--Axó és el país de calpixarrellisca,ens estem tornat tos bojus,o sens fot aigua la contador..Els 7 de la tertulia ,som pobres i vells pensionistas i no podem pagarnos una cuota de Canal Plus,pro cull..s,en tenim prous de lliures.Las pressons ya son hotels de 3 *.Tots a las press