Publicitat
Societat · 25 de Març de 2020. 13:05h.

Justifiquen la independència amb un "bany de sang"

Una 'exambaixdora' de la Generalitat al·lega que ha matat més el coronavirus que ETA

Justifiquen la independència amb un "bany de sang"

L'extreballadora del Diplocat i exresponsable d'Assumptes Exteriors de la Generalitat en els països nòrdics, Diana Corominas, ha afirmat a twitter, que “hi ha hagut més morts per covid19 (2.750) en pocs dies que per ETA en tota la seva història (850), la gran excusa d'Espanya per collar els bascos. A Catalunya ja en són més de 500. Mai, MAI més torneu a invocar el ‘bany de sang’ per no fer la independència @Esquerra_ERC @JuntsXCat”.
“Si haguéssim fet la independència (que no es va fer amb l’excusa quimèrica del bany de sang), ens hauríem estalviat el bany de sang real. O creus q un estat català, amb polítics al capdavant que han fet la indy, hauria perdut el temps pidolant #tanquemCatalunya en lloc de fer-ho?”, ha afegit. També ha repiulat una imatge on es pregunta “els que deien que la independència de Catalunya no valia cap mort, quants morts val la obediència a Espanya”. 

46899-d.jpg

Corominas, que forma part també de Primàries i és signant del manifest Koiné, ja va demanar mesos enrere "fer polítiques perquè el castellà retrocedeixi a Catalunya. No fer-ho equival a deixar que la llengua de l'enemic acabi sent la llengua de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#50 Torental, Torrecilla, 25/03/2020 - 21:05

Estos indigentes mentales solo valen para eso, para soltar escoria por la boca e ir lamiendo los cu los de los mandamases para ser enchufados en organismos y en chiringuitos.

#49 Decebut, bcn (tbn), 25/03/2020 - 20:58

Los niños y niñas de buena familia que han nacido para no dar palo al agua e insultar y ofender a su prójimo, mientras otros se desloman a trabajar o se juegan la vida.

Quina vergonya!

#48 Uno de Barcelona , Barcelona , 25/03/2020 - 20:05

Me pregunto porqué no aprovechan y declaran la independencia ya, como muy tarde mañana por la mañana en la conferencia de prensa.
Tenéis que aprovechar la mayoría absoluta y que España está débil ¡venga valientes! ¡Adelante!
Salid a la calle a apoyar a Torra y su declaración de independencia ¡Per Catalunya!
¿Que no? ¿Como que "si eso

#47 Jesús Méndez, BCN, 25/03/2020 - 19:36

Ratitassss, ratitasss! seguid saliendo a campo abierto ratitas...seguid saliendo..., mirad qué quesito más bueno tengo...pssss...venid, venid...tranquilas...salid todas...

#46 Galba, Barcelona, 25/03/2020 - 19:07

Fastigosa!