Societat · 26 de Setembre de 2019. 14:55h.

JxCat encara parla de "muntatge" policial

Fiscalia demana presó per als set detinguts

JxCat encara parla de "muntatge" policial

Miriam Nogueras (Foto: JxCat)

La diputada al Congrés de JxCat, Miriam Nogueras, ha afirmat que l'operació policial contra els CDR es tracta d'un "muntatge" policial que ha estat "pagat amb els diners de tots" en declaracions davant l'Audiència Nacional.

"Estem a les portes d'una sentència i tot això té més pinta d'un muntatge. Recordo als ciutadans espanyols que són muntatges, no serà el primer, pagats amb els diners de tots els ciutadans espanyols" ha lamentat Nogueras. La diputada s'ha concentrat juntament amb dirigents independentistes d'ERC, Junts per Catalunya, CUP i Bidu davant l'Audiència Nacional per donar suport als set membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) detinguts dimecres. Se'ls acusa dels presumptes delictes de rebel·lió, terrorisme i tinença d'explosius.

La Fiscalia ha demanat presó provisional sense fiança per als set detinguts vinculats als Comitès de Defensa de la República (CDR). Dels nou arrestats en l'operació de dilluns set van quedar detinguts i han passat aquest dijous davant del jutge de l'Audiència Nacional Manuel García-Castelló.

A causa del secret de sumari, cada detingut entra a declarar acompanyat només del seu advocat. S'han fet vistes individuals de mesures cautelars i la Fiscalia ha demanat presó per a tots ells. Ara el jutge haurà de decidir si accepta de la petició fiscal.

Cinc dels detinguts estan sent representats per advocats de l'organització independentista Alerta Solidària, mentre que dos han optat per sol·licitar advocats d'ofici.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 el último que cierre, Canovejas, 27/09/2019 - 23:32

Soplagaitas en modo rastrero esta tipeja. Y que cada uno saque las conclusiones que quiera del nivel que ofrece la banda del lazo, que en la creencia de que el mundo les mira, cada día ofrecen su espectáculo de ridículo absoluto sin un miligramo de pudor. Maloliente desde muy lejos.

#20 lepero, Barcelona/Tabarnia, 27/09/2019 - 11:36

Esta lo que quiere es ser ascendida, y que dure lo que dure, como tantos otros.

#19 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 26/09/2019 - 20:34

La elfo Nogueras apoyando a los orkos terroristas... el fanatismo separatista cambiando el cuento... Tolkien no lo escribió así...

#18 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 26/09/2019 - 20:11

Mira Nogueras, bona deixeble de Puigdemont: sempre s'ha de parlar amb coneixement de causa. Si tu i el teu grup de JxCat creieu que el Jutge Instructor de l'Audiència ha prevaricat (ja saps, dictar una resolució injusta, tot i sabent-ho) només cal que aneu al Jutjat de Guàrdia, entrada per Granvia, a la Ciutat de la Justícia.

#17 Viçens, Sant Celoni, 26/09/2019 - 17:22

Esperem que mai ningú hagi de lamentar aquesta tensió i enfrontament polític.
Han dut fins a límits amorals la confrontació.
L'ésser humà no sap viure sense batalles ni en pau. Sempre n'hi hauran excuses per lluitar i sempre els incendiaris marxaràn fora mestre els humils esclaus s'atunyinan