Publicitat
Societat · 10 de Setembre de 2012. 09:10h.

La ANC acusa Duran de voler "aigualir" la 'mani' sobiranista

Carme Forcadell l'adverteix que el comptarà "com a independentista"

La ANC acusa Duran de voler "aigualir" la 'mani' sobiranista

Carme Forcadell

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, en declaracions a 'Els Matins', ha deixat clar que "tothom que vingui a aquesta manifestació el comptarem com a independentista. Que vingui qui vulgui, però qui vingui a la manifestació voldrà dir que està d'acord amb la independència".

Forcadell ha recordat que el lema que l'encapçalarà és 'Catalunya, nou estat d'Europa'. En aquest sentit, considera que a Josep Antoni Duran i Lleida i Pere Navarro la manifestació "els fa por. De cop i volta s'han trobat un poble que vol la independència. Hi ha algunes persones que s'hauran d'adaptar a aquest canvi i intenten aigualir la convocatòria".

"Els dic que aquesta és una manifestació oberta al poble de Catalunya per demanar la independència. És un moment de crisi que el país ha de prendre decisions importants, però l'única solució és la independència. No s'hi val ara a tres dies de la manifestació, que es vulgui desvirtuar", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#12 nedland69, Roses, 10/09/2012 - 18:04

Avui sentia aquesta senyora a la ràdio i deia que tot el que vagi a la mani serà comptat com independentiste o sigui o no,hi vagi pel motiu que hi vagi,però aleshores entenc que l´unic que preocupa a aquesta sra.son els números que surtin i no la realitat del país'

#11 Jonathan, Barna, 10/09/2012 - 13:34

Jua juajua... hablando de "aigualir" lo que tendrá que hacer el Ajuntament de Barcelona es regar con litros de aguabrava las calles para sacar el hedor de abono que hará Barcelona tras la mani.

#10 Ramon de les olives, Barcelona, 10/09/2012 - 13:29

El rerefons d'aquesta mani de demà és que uns estan emprenyats perquè ja no poden saquejar els diners públics i els altres estan emprenyats perquè no hi ha diners públics per saquejar, ni un míser 3%. La resta és fer volar coloms i jugar amb els sentiments i ignorància de la gent.

#9 trescci, bcn, 10/09/2012 - 12:54

Conveniència y Unión (o Capitalisme y Unión) pasada la mani es vendran per un plat de llenties (pacte fecal)... i si no al temps (i espero equivocar-me) però al seu web ho deixen clar... ells no són independentistes, que no us enganyin més, són putes i ramonetes.

http://www.ciu.cat/media/27650.h

#8 spanish, Madrdi, 10/09/2012 - 12:04

nomes cal veure la web de CIU jajajajajajaa....per cert el que no va, no boicoteja res es el que va i diu que va a un altre lloc i en aquest cas ho fa la força mes votada a les darreres eleccions...esquizofrenia pura