Publicitat
Societat · 21 de Febrer de 2012. 19:51h.

La bandera espanyola torna a Sant Pol de Mar

La delegada del Govern a Catalunya havia exigit la seva restitució

La bandera espanyola torna a Sant Pol de Mar

La bandera espanyola, a l'Ajuntament de Sant Pol

L'alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, ha informat la delegació del Govern estatal a Catalunya que la bandera espanyola torna a onejar al balcó de l'Ajuntament d'aquesta vila. Així mateix, l'alcaldessa de CiU ha confirmat que aquest símbol també és present a la sala de plens.

La delegada de l'Estat, María de los Llanos de Luna, va instar l'advocacia de l'Estat perquè iniciés accions legals contra els responsables del consistori després que col·loquessin una estelada a la façana consistorial el passat diumenge. De Luna va titllar d'"il·legal i inconstitucional" aquesta acció, així com d'"ultratge" a la bandera espanyola.

D'aquesta manera, unes 300 persones convocades per l'Assemblea Nacional Catalana (ACN) protestaven per una sentència de finals de gener que obligava a col·locar la bandera espanyola al balcó. Fins aquell moment, només hi eren presents la senyera i la bandera local.

La sentència del TSJC es va produir com a conseqüència de la demanda d'un exregidor de l'Ajuntament, Enrique Abad, que havia denunciat l'absència de la bandera espanyola.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#26 XAVIER FABRA, BCN ESPAÑA, 23/02/2012 - 09:52

muy bien hecho ahora hay que multar a los agresores y derimir responsabilidades

#25 Joan, barcelona, 22/02/2012 - 19:21

carracuca por lo que se ve, a ti no te va mucho la política ni el dialogo... la prepotencia es más adequada para una dictadura y creo que se te daria mejor.

#24 jajajjajaaaaaa, Barcelona, 22/02/2012 - 17:03

uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy que valents aquests sobiranistes en quan veuen que els hi poden tocar la cartera...caca de la vaca .......jajajajajajajjajajaajjajajaajajajajajajajajajajajaajajajajjajajajajajajajajajjajajajajajajaaaa imagineu si veuen un tanc per la Diagonal jajajajajajajajajajajajajajajaja

#23 rasca, Sant pol de mar, 22/02/2012 - 14:27

DONDE ESTA LA VALENTIA DE LA ALCALDESA DE SANT POL, HA DEMOSTRADO QUE ESTA EN POLITICA PARA COMER CALIENTE CUANDO LA DELEGADA DEL GOBIERNO LA AMENAZA CON LA INHABILITACION PARA TODO CARGO PUBLICO RAPIDAMENTE PONE BANDERA (se cago encima)

#22 Ciutadà català, Catalunya, proper estat europeu, 22/02/2012 - 11:38

Després encara es preguntaran per què els xiulen el seu himne nacional, per què els cremen la seves banderes, i així un llarg etc. Que vagin sembrant, que vagin...

#22.1 jajajajjajaaaaaa, barcelona, 22/02/2012 - 17:04

babanalunya proper estat africâ