Publicitat
Societat · 16 de Març de 2016. 20:27h.

La Barcelona de Colau atreu el ‘top manta’

El 70% es concentra a la capital catalana

La Barcelona de Colau atreu el ‘top manta’

'Top manta' aquesta tarda a Plaça Catalunya

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha assegurat que el 70% del ‘top manta’ de tot Catalunya “està localitzat a Barcelona”, alhora que ha afirmat que aquesta activitat il·legal ha descendit un 8,5% a la capital catalana en el 2015. “Perseguim el top manta amb bons resultats”, ha reblat el conseller com a resposta a una interpel·lació del diputat del PPC, Alberto Villagrasa, qui ha descrit la Plaça Catalunya com un “basar”. 

Jané ha reconegut que “el top manta causa un gravíssim prejudici al petit comerç i al teixit productiu de les nostres ciutats”, per la qual cosa ha demanat la “coordinació conjunta de tots els cossos policials per donar una resposta efectiva contra aquesta activitat i fer aquest fenomen desaparegui”. Aquesta coordinació és imprescindible, ha afegit, perquè “cada cos policial té unes competències determinades”. En aquest sentit, el titular d’Interior ha afirmat que “hem actuat conjuntament sempre que ens han demanat patrullatge conjunt”.

“L’activitat està descendit a tots els municipis, també a Barcelona”, ha insistit Jordi Jané, després que Villagrasa hagi qualificat de “desesperant” la situació que viuen els botiguers davant la presència constant dels ‘manters’ en ple centre de la ciutat. El diputat del PPC també ha subratllat que els comerciants han hagut de “demanar empara a la Delegació del Govern espanyol a Catalunya” perquè “no poden esperar res de la conselleria ni de l’alcaldessa Colau”.

'Manters' aquesta tarda a Plaça Catalunya

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#13 cris, bcn, 17/03/2016 - 16:51

Detras de los manteros hay una mafia. Colau lo tiene que saber, tan tontos no son. Pero si muy demagogos y con mucha pose. Lo que estan haciendo es fastidiar al comerciante de Barcelona. Y todo por el efecto llamada de Colau. Venga chata haber como lo arreglas que te metrs en cada jardin.

#12 Onofre, La Fullaca(Osona), 17/03/2016 - 12:17

En poc temps,Na Colau fara de BCN la ciutat d'el turisme de samarreta i espardenya ple de manters...ai coi..coi...

#11 pelaez, Barna Spain, 17/03/2016 - 09:54

Antes manteros que moteros..

Colau dixit.

#10 PepetCabrejat, Bcn, 17/03/2016 - 09:34

Santa Ada, nova patrona dels falsificadors i proxenetes. Amb aquesta dona 4 'pájaros' s'estàn forrant a costa d'explotar als manteros i les prostitutes.
Barcelona sempre a l'avantguarda.

#9 Calimero , Barcelona , 17/03/2016 - 09:29

La estrategia de Ada Gordau que no vengan 4 millones de turista sino que haya 4 millones de top manta ... Bienvenidos a barcelonistan....

#9.1 jajaja muy bien pensado! no había caído!, Más de lo mismo mucho demagogos, 17/03/2016 - 12:05

Pues puede ser!
Si todos fuéramos Top-Manta con unas cuantas cositas para vender, una paguita pequeña, nuestro rinconcito para socializar, centro cívico, mezquita, iglesia, salón del reino, yoga, etc, unos pisos compartidos, el sindicato, y para de contar, podrías los Colaus y los burgueses vivir!