Publicitat
Societat · 2 de Març de 2022. 12:13h.

La Barcelona que deixarà Colau

El RACC denuncia que “vuit anys d'obres” col·lapsaran la ciutat

La Barcelona que deixarà Colau

El RACC impulsa la campanya “que vuit anys d'obres no parin Barcelona”. “Necessitem millorar la qualitat de l'aire que respirem i els carrers on vivim i celebrem que arribin inversions per transformar el model de mobilitat metropolitana”, afirmen.

"No obstant, entre el 2022 i el 2030 més de 20 actuacions a la via pública augmentaran la congestió i la contaminació i empitjoraran els desplaçaments diaris dins d'una àrea on resideixen 5 milions de persones", adverteixen.

El RACC remarca que “els ciutadans tenen dret a conèixer les conseqüències de les mesures que s'estan adoptant”. És per això que demanen “prioritzar les obres de transport públic per millorar la qualitat de l'aire i la mobilitat de tota la ciutadania”.

"Incrementar la inversió per augmentar la capacitat i el nivell de serveis a tot l'àmbit metropolità i per escurçar els terminis d'execució de les obres", afegeixen. "Consensuar i redefinir la resta d'actuacions que no són de transport públic i que afecten la mobilitat", conclouen.

El president del RACC, Josep Mateu, en una entrevista a La Vanguardia, afirma que "el pla d´obres de Barcelona causarà més col·lapse i contaminació". També justifica la campanya perquè l'ajuntament no s'explica amb transparència.

"Hi ha molt poc diàleg", lamenta, a més de denunciar que "el calendari de les obres no s'ha consensuat i les conseqüències de les obres seran molt dolentes". “No es fan les coses bé”, sentencia.

ocho.jpg

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 pepe, Andorra, 03/03/2022 - 13:27

gran trabajo el del PSC, metiendo a esta actriz fracasada para asi poder llevar sus proyectos mas totalitarios sin sufrir menoscabo entre su electorado. Esta señora es una tapadillo del PSC y mientras los del PSC controlen urbanismo, el resto les da igual,el marron de lo malo para la actriz q han puesto y lo bueno, se lo llevara el PSC

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/03/2022 - 19:34

La Barcelona que dejará la Colau será más pobre.
La Colau que dejará Barcelona será más rica.

#6 Sergi , Bcn, 02/03/2022 - 18:40

Estos del racc de que partido son? Esquerra o junts?,

#5 Fran, Calonge, 02/03/2022 - 18:10

No sorprendre, cuando una activista que se hizo famosa por ocupar viviendas se hace alcaldesa, no se puede esperar menos.

#4 Barcino, Barcelona, 02/03/2022 - 16:50

Una ciutat esplèndida, hores d'ara patas parriba, bruta, lletja, més contaminada que mai, amb CO2 multiplicat per les estrafalaries idees Bcn en comú d'escanyar els carrers de l'Eixample, més que Barcelona sembla Daca, només falta el tram per la Diagonal i el embús complet