Publicitat
Societat · 31 de Desembre de 2019. 19:27h.

La batalla de Martorell

Espanyolistes i indepes es disputen una bandera gegant a l'alçada de l'autopista

Un grup d'espanyolistes que s'autodenominen 'Brigada de las Supernenas' i la 'Unión de Brigadas' van repintar aquest dilluns una bandera espanyola que havia estat pintada de color groc per independentistes en un en una zona visible des de l'Autopista AP-7, a Martorell. La bandera ha estat repintada tant per espanyolistes com per independentistes en diverses ocasions per tal de fer visibles les seves reivindicacions des de l'autopista.

En una piulada des del canal de twitter de la 'Brigada de las Supernenas', el col·lectiu ha adjuntat un vídeo amb imatges de l'acció. La gravació mostra com cinc membres pinten la bandera espanyola de grans dimensions, ben visible des de l'AP-7.

La bandera espanyola repintada incorpora també la firma dels autors a l'interior d'aquesta, on es pot llegir 'Unión de Brigadas' enmig de la pintura. Els espanyolistes ja van repintar la mateixa bandera el passat mes de març i a l'agost, després que independentistes llencessin pintura per intentar esborrar-la.

Espanyolistes pinten una gran bandera espanyola
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 pepe, andorra, 02/01/2020 - 12:50

y la pancarta q han tirado al suelo a la altura de tarrega en la a2? Aunque la resistencia no solo debe ir en ese sentido, si no en la escala politica, enfrentandose con sus mismas armas, por ejemplo, la creacion de espacios en la enseñanza libres de separatismo, escuelas clandestinas donde se den las clases aunque esten matriculados otros lares...

#4.1 people, Monistrol, 07/01/2020 - 23:36

au xato, vine a Gavà, Baix LLobregat...i la feina que tinc jo perquè els meus fills parlin una mica de català....el genocidi lingüístic a Cat es un fet...en castellà pots parlar a tot arreu....en català...NO, cada dia de la meva puta vida he de canviar al castellà...on collons visc jo sr. RIUS?

#3 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 01/01/2020 - 12:40

GRACIAS....la auténtica resistencia

#2 Uno, Una, 01/01/2020 - 12:34

La batalla de los idiotas, diría yo... Cada vez admiro más a la canciller Merkel.

#2.1 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 01/01/2020 - 12:50

La imposición en el espacio público del ideario indepe no es ninguna idiotez. Seguramente a ti te parece más normal las alocuciones de Vic...y problablemente admires más a J. Goebbles que a Merkel.