Publicitat
Societat · 5 de Setembre de 2012. 18:48h.

La Bisbal del Penedès també serà "territori català lliure"

L’alcalde, el republicà Josep Maria Puigibet, creu que Mas és el responsable “del patiment del poble català”

La Bisbal del Penedès també serà "territori català lliure"

L'alcalde de la Bisbal, Josep Maria Puigibet

Seguint els exemples dels municipis osonencs de Sant Pere de Torelló i Calldetenes, la Bisbal del Penedès esdevindrà el proper dia 10 de setembre en “territori lliure català”. Així ho ha avançat l’alcalde de la població a e-notícies, el republicà Josep Maria Puigibet, qui ha afegit que la via de la independència “és la única” que li queda al poble català.

La Bisbal aprovarà la moció en què es declara "territori català lliure" al ple que se celebrarà a les vuit de la tarda del dia 10. El consistori està governat per Esquerra Republicana, que hi té majoria absoluta, amb el qual no necessita els vots ni de CiU ni del PSC per tirar-la endavant.

De fet, Puigibet ha considerat Artur Mas com “el responsable del patiment del poble català” i l’ha acusat d’enganyar els ciutadans i de falta de valentia per trencar amb Espanya. 

El batlle bisbalenc s'ha recolzat en l’ampli suport que la població va donar a la independència de Catalunya en el referèndum local del 2009 per presentar aquesta moció.

De la mateixa manera que han fet els dos municipis d’Osona, la Bisbal acataria la legislació espanyola de forma provisional fins que el Parlament de Catalunya “dicti la legislació legalment aplicable”.  

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Antiburros, Palafrugell, 06/09/2012 - 15:55

Sí! tota la culpa és d'en Mas. Fa només dos anys, el president de Catalunya era un tal Montilla que governava amb i gràcies a ERC. Després estàvem de conya i no patíem, eh alcalde? S'ha de ser buuuuurro!

#12 Cigronet, SFG, 06/09/2012 - 10:42

Estic completament d'acord amb l'alcalde. I hi estic d'acord perquè sempre he dit que Covardia i Ultratge =CiU és el càncer de Catalunya. Els hem de bandejar del nostra país. Que se'n vagin cap a can madrit, poder polític pel qual perden el cul.

#11 spanish, Madrid, 05/09/2012 - 23:51

ostia menudo muerdetroncos.....pero este sabe leer ? pues solo un 5% d epueblos cambiaron el rotulo de plaza España por independencia.......aqui lo que ocurre es que hay mucho vino

#10 Trinity, BCN, 05/09/2012 - 22:55

ben fet, poc a poc i bona lletra, poble a poble ho aconseguirem

#9 XRD, Sant Quirze, 05/09/2012 - 20:12

La via de la independència no és LA ÚNICA, és L'ÚNICA.