Publicitat
Societat · 21 de Juliol de 2013. 15:18h.

La cadena humana per la independència escalfa motors

Més d'una trentena de municipis preparen assajos per l'acte reivindicatiu de la Diada

La cadena humana per la independència escalfa motors

Imatge de la cadena

Més d'una trentena de municipis han preparat assajos de cara a la cadena humana per la independència que es farà el proper 11 de setembre. Aquest diumenge ha estat el torn de la capital de La Selva, Santa Coloma de Farners, que ha aplegat centenars de persones.

El Parc de Sant Salvador de la localitat gironina ha viscut un assaig del que es podrà veure la propera Diada. Els participants han fet una primera cadena humana, després d'haver fet les inscripcions col·lectives per anar tots plegats en autocar a la cita de l'11 de setembre. També s'han enregistrat imatges per fer un 'flashmob' per la independència.

Durant els actes, els catalans que hi han assistit han cridat consignes a favor de la independència i s'han vist centenars de banderes estelades i s'ha cantat Els Segadors.

Santa Coloma de Farners ha estat un dels primers dels més de 30 'assajos' de la cadena humana que es faran entre finals de juliol i el mes d'agost. Així, Montblanc, Amposta, La Garriga, Caldes de Montbuí, Caseres, Calaceit, Arbúcies, Badalona, Salt, Súria, Vinaròs, Ulldecona o el barri de Gràcia de Barcelona, entre d'altres, ja n'han fet o les faran en els propers dies.

Assaig

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 joan lluís caubet, arbúcies, 06/08/2013 - 18:27

La unió fa la força, recomano que tots la fem capa la mateixa banda. La dita diu que tots els camins porten a Roma, pero a vera si de una vegada anem tots per el mateix pués si no crec que ens anem perden per el camí, o NO ??

#12 Calimero, Barcelona, 22/07/2013 - 14:22

Tanto cuesta cogerse de la mano uno tras otro como para que tengáis que ensayar? ja ja ya me imagino el ensayo: "A veure Josep, agafa per la mà a Pau. No per l'orella. Jordi amb el peu no. Es amb la mà! Montse ¿que fas?? baixa de les espatlles de Marc que la cadena és horitzontal".

#12.2 Joan, Banyoles, 23/07/2013 - 20:50

Tu prova d' organitzar 400000 persones i ja ho veuràs si calen o no calen assajos...

#11 BEJOTA, bcn, 22/07/2013 - 12:40

El presidente del Consejo Europeo, Herman Van Rompuy, ha lanzado un mensaje a las autoridades escocesas, catalanas y flamencas que propugnan celebrar un referéndum sobre su independencia, señalando que "nadie obtendrá nada del separatismo".

#10 joan, Pyongyang, PPCC, 22/07/2013 - 11:58

Si tienen que ensayar como hacer una cadena humana es que son muy cortos. Cosa que por otro lado ya sabíamos.

#9 Kropotkin-Harto de paletos catalanistas y del PSC, Vic, 22/07/2013 - 11:00

¿Y esto cuanto nos cuesta a los contribuyentes? ¿A quien se lo han quitado? ¿A los ancianos? ¿A Sanidad? Los catalanistas no tienen vergüenza...

#9.1 Ciudadano X, Barçalona Qatar Foundation, 22/07/2013 - 15:34

No se puede negar que los vendedores de telas y los de butifarras están haciendo un gran negocio!