Publicitat
Societat · 30 de Juliol de 2021. 16:47h.

La Caixa de Solidaritat nega ajut per manca "d’esperit de combat"

A un dels embargats pel Tribunal de Cuentas

La Caixa de Solidaritat nega ajut per manca "d’esperit de combat"

La Caixa de Solidaritat ha negat la seva ajuda a un dels embargats del Tribunal de Cuentas en considerar que aquest no mostra “actitud de combat” envers l’Estat espanyol, segons ha pogut saber e-notícies.

Aquesta persona no ha pogut avalar els diners que li reclamen en concepte de “liquidació provisional”, cosa que el Tribunal de Cuentas permet fer de manera preventiva a persones que no han estat acusades, imputades ni investigades, com és el seu cas.

Tampoc no va voler acollir-se a l’aval de la Generalitat, “per una qüestió ètica i de responsabilitat envers la gestió dels diners públics, i davant els dubtes de possible malversació que suposa”.

Davant d’això, el  president de la Caixa de Solidaritat, Josep Cruanyes, ha indicat als advocats de l’afectat que no el podran ajudar, ja que exigeixen una “actitud de combat” a les persones que “ajuden”. “Estic agraït a la Caixa de Solidaritat per aclarir-me els dubtes sobre el seu nivell de sectarisme, i confirmar-me que he triat el camí correcte”, conclou l’afectat.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#36 Ojotuerto, Calafell.TAB, 01/08/2021 - 12:23

La caixa de solidaritat no es un circo, es la taquilla del Gusano Loco de la Feria

#35 Flanagan , Tabarnia City, 31/07/2021 - 19:22

Hay que ser muy miserable o lo siguiente para poner esa excusa para no ayudar a un separata por no ser un primer espada.Si a la caja esta aporta mas gente dinero... no pregunta al resto si o no? entonces este es el que la maneja? tiene que trincar de día y noche con esa cara de vivales que tiene.

#34 Narcís de la Ceba, bcn (tbn), 31/07/2021 - 17:29

Home!! És que som a l'istiu i hem de fer la digestió de la paiella!!

Ja hi haurà temps a la tardor per recobrar l'esperit combatiu!! Que es preparin els contenidors!!

Quanta dignitat!!

#33 lo graller, BCN, 31/07/2021 - 16:28

No deu ser l'exxonseller de cultura Santi Vila? Hauria tingut que pagar un paston per avalar lo de Sijena, i probablement no ha pogut. Va dimitir massa tard.
Els articldes que escriu (o escrivia fins fa poc, potser ja l'han acomiadat) a LV eren bastant crítics amb el procès i els seus jerarques.

#32 Ítaca Vice, Amer, 31/07/2021 - 14:15

amb el Molt Andorrabla això no passava

el Millet sempre estava disponible

... curiós