Publicitat
Societat · 20 d'Agost de 2008. 12:28h.

La campanya de Treball contra els accidents laborals encén els empresaris

Els hi envien 4.000 caixes amb sabó i una tovallola amb el lema "vostè es renta les mans?"

La campanya de Treball contra els accidents laborals encén els empresaris

Mar Serna, abans d'una reunió de Govern

La darrera campanya del Departament de Treball per a prevenir els accidents laborals ha creat malestar entre part de l'empresariat català, segons informa El País. L'esmentat departament ha enviat 4000 caixes amb sabó i una tovallola a totes aquelles empreses que tenen un índex de sinistralitat superior a la mitja. La caixa conté el missatge "Vostè es renta les mans?", així com una nota en la que es recorda el número d'accidents de l'empresa. El País assegura que fonts d'una patronal catalana els hi han confirmat que els empresaris estan molt molestos.

Per la seva banda, Treball ha explicat que l'enviament d'aquestes caixes és una "acció que pretén sensibilitzar a les empreses que tenen una sinistralitat del 1,5%" i han aclarit que no volen "ofendre", a més d'assegurar que el cost de la campanya "no és gaire elevat".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Martín Martínez Mart, Barcelona, 23/08/2008 - 10:51

La societat té molts problemes. Si no els abordem és perquè no estem sensibilitzats. El departament, potser no aconseguira el que vol, però, com a mínim, aconseguirà que els empresaris vagin més nets. Veritat?

#19 galldindi, Lo món, 21/08/2008 - 16:26

l'anterior va ser una lupa (com dient que els observaven amb lupa), per cert, bastant bona....s'hi gasten calerets...però la cosa no és eficaç. Calen incentius econòmics a les empreses i llavors segur que la cosa millora.

#18 josep, Sant Martí, 21/08/2008 - 16:02

Aquesta es la visió dels desmonta empreses,de la cultura del funcionariat,de la desmotivació empresarial,de la mafia esquerranosa tripartita,de la Catalunya sense futur,QUE PLEGUIN JA!!

#17 joan, manresa, 21/08/2008 - 15:49

Molt mal gust axó,i a sobre demostra una nulitat sobre el verdader conexement dels accidents laborals,i una barroeritat de deu ni dor.Mes de 40 anys laborant,pu dir alguna cosa,causas,--confiança,poca predisposició i algun cas putser pocs mitjans..

#16 Victor, Tarragona, 21/08/2008 - 14:37

La veritat, sembla más aviat una carta-advertència a l'estil de la Màfia o la Camorra. Que la següent amonestació no sigui un paquet amb unes mans tallades...