Publicitat
Societat · 15 de Març de 2020. 12:15h.

La campanya institucional treu de polleguera al Govern

Crítiques al lema "aquest virus el parem units"

La campanya institucional treu de polleguera al Govern

La campanya institucional que el Govern espanyol ha llençat aquest diumenge per combatre el coronavirus sota el lema "Aquest virus el parem units" ha irritat el Govern de la Generalitat.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha criticat en una piulada la campanya governamental assegurant que "s'han gastat milions d'euros per fer missatges patriòtics". "S'han gastat milions d'euros per fer missatges patriòtics sense cap conseqüència real contra el coronavirus. Catalunya a cost zero difon missatges necessaris per a la població" ha apuntat.

33573-buch.jpg

El conseller de Territori, Damià Calvet ha criticat la campanya del Govern espanyol assegurant que després d'escoltar Pedro Sánchez, s'hauria de substituir la paraula "units" per "unificats". "L'anunci del Gobierno diu units però escoltat Pedro Sánchez ahir, hauria de dir unificats. Units és fruit de la voluntat i la llibertat, Unificats de la imposició. Hi ha molta preocupació i ahir no es va dir res. Proclames, obvietats i copiar mesures que aquí ja havíem pres" ha criticat en el missatge.

80084-calvet.jpg

La consellera d'Empresa Àngels Chacón, en una piulada, s'ha preguntat per què la paraula 'virus' de la campanya del Govern espanyol està en color groc. "Ha de ser en groc la paraula virus?" ha escrit a la xarxa social.

chacon.jpg

Alguns dirigents independentistes que formen part dels partits que configuren el Govern de la Generalitat també s'han mostrat molt crítics amb la campanya de l'Executiu espanyol.

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha lamentat que la campanya "no conté cap recomanació sanitària" i ha considerat en una piulada que hauria d'haver incorporat la recomanació de quedar-se a casa.

"Aquesta campanya de propaganda no conté cap recomanació sanitària (de fet, això d'estar "unidos" és exactament el que no hem de fer, si volem evitar contagis: a 1 metre de distància). Haurien estat diners més ben invertits dient: "Aquest virus l'aturarem quedant-nos a casa" ha escrit.

47580-puxi.jpg

L'exportaveu del Govern Elsa Artadi ha considerat "oportunista" la campanya, ha criticat la despesa i el fet que no es doni cap consell en dues piulades diferents. "Fas tota aquesta despesa en propaganda política i no dónes cap consell!" ha escrit.

artadi1.jpg

artadi2.jpg

La líder de JxCat al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha comparat el que ha considerat com "mesures efectives contra la difusió" que ha emprès el Govern de la Generalitat amb la campanya de l'Executiu espanyol en una piulada. "Mesures efectives contra la difusió de la pandèmia de Trànsit i Govern o la mesura comodí del Regne d'Espanya: Mejor Unidos, quan és evident que el que ara cal és que estiguem separats. Es veu que la unitat d'Espanya és sacrosanta i per això ens curarà del coronavirus i de tot!" ha escrit. 

16845-borras.jpg

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#50 botifler1914, waterpus, 16/03/2020 - 12:18

Ajo y agua.

#49 No son más tontos porque no entrenan, BcN, 16/03/2020 - 09:28

Twist and shout, lazis.

#48 Nicolau, Barcelona, 16/03/2020 - 09:10

Cómo les preocupa a los nacionalistas catalanes el gasto en propaganda de los demás...
I els milions en propaganda secessionista?

#47 Figueras, Figueras, 16/03/2020 - 01:10

De estas gilipolleces saco una lectura, es tal su desesperación al ver que "el món no els mira" ni "help europa" y que partes indepes ya estan cansados de cuentos, que sólo les queda mantener a los mas tontos, los lazis adoctrinados en EGB, esos que se lo tragan todo x amor.

#46 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 16/03/2020 - 00:46

NO EM TOQUIS ELS OUS, dice la campaña institucional de la Generalitat.