Societat · 3 de Febrer de 2022. 08:57h.

La carrera periodística de Terribas està a les acaballes

Recol·loquen la periodista de vicepresidenta d'Òmnium

La carrera periodística de Terribas està a les acaballes

La periodista Mònica Terribas serà la nova vicepresidenta d'Òmnium Cultural en la junta que encapçala Xavier Antich, si la llista rep l’aprovació dels socis, en la votació electrònica que es farà entre el 10 i el 26 de febrer. La llista d’Antich, l'única que s’ha presentat als comicis, ha rebut aquest dijous el vistiplau de la Junta Nacional, després de ser avaluada també per la Comissió Electoral de l’entitat.

Al costat d’Antich i Terribas, la nova junta directiva d’Òmnium inclourà Marina Gay, Marina Gallés, Marta Gabasall, Joaquim Forn, David Fernández, Natza Farré, Natalia Touzon, Iolanda Fresnillo, Núria Basi, Àngel Castiñeira, Gerard Pijoan, Lluís Duran, Dídac Amat i Marc Sanjaume.

Aquest any es renoven els càrrecs de presidència, vicepresidències 1a i 2a, secretaria, tresoreria i 11 de les 18 vocalies. Terribas ocuparà la vicepresidència primera, mentre que Gay, portaveu d’Òmnium a Somescola i enginyera de camins, serà la vicepresidenta segona.

Marina Gallés -advocada membre de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB-, serà la secretària de l’entitat, mentre que Marta Garsaball -advocada i directora de serveis del Departament de Cultura- exercirà les funcions de tresorera. La resta de membres seran vocals de la nova junta.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#33 bejota, bcn, 04/02/2022 - 11:14

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS TERRIVAS,RAHOLA , FORCADELL, DE GISPERT ,BORRAS ,ETC. CAUSA DE DE FRUSTRACION Y VIOLENCIA.

#32 Llop Hammer, Barcelona, 04/02/2022 - 05:09

La mafia separrata nunca olvida a los suyos

#30 Mur, Barecelona, 03/02/2022 - 17:53

Una sinvergüenza discriminadora y excluyente menos. Mucho odio y miseria moral acumulaba este subproducto golpista que juega a extranjera de pacotilla. Mucha suerte de que no la metieran en el trullo por chivatear en las ondas la localización policial para hacerles daño. A chupar de las subvenciones.

#29 Alejandro , Villadecans, 03/02/2022 - 15:17

Puedes eso da una pista de lo que cobran los presidentes de omniun y anc, no creo que está dejé una nómina de 200, 300, o 400 mil euros como ganaba en Cataluña radio por amor a la patria

#28 Patente de Lazy, Sin City Lazy, 03/02/2022 - 15:04

Aquesta dona fa por. La bruixa de les ones ara a Bodrium Cuktural subvencionat com nó per la generalitat