Publicitat
Societat · 20 d'Abril de 2013. 10:14h.

La Casa Reial va demanar al Barça que contractés Urdangarin

Sandro Rosell s'hi va negar, segons El Mundo

La Casa Reial va demanar al Barça que contractés Urdangarin

Urdangarin, durant una entrevista a Barça TV

La Casa Reial hauria demanat al Barça que contractés el duc de Palma, Iñaki Urdangarin, segons informa aquest dissabte el suplement La otra crónica d'El Mundo. El club, però, s'hi va negar.

En un article titulat "L'enèsim intent de col·locar Iñaki" es parla sobre la possibilitat que Urdangarin acabi anant al Qatar com a part de l'equip del nou seleccionador d'handbol, i amic personal, Valero Rivera.

També s'explica que s'ha intentat trobar feina al duc de Palma des de la seva tornada a Barcelona, donat que "els prop de 100.000 euros anuals" que cobra la Infanta Cristina per la seva feina a la Fundació 'la Caixa' "no serien prou per mantenir l'economia familiar". I és que, a banda de les despeses diàries s'han de pagar els advocats i encara no s'ha fet efectiva la fiança de quatre milions d'euros imposada pel jutge Castro.

És per això que "a la tardor la Sarsuela va intentar que el FC Barcelona, on va jugar el marit de la Infanta Cristina, contractés el duc 'en qualsevol lloc'", assegura la publicació. Tot i això afegeixen que "Sandro Rosell, el president del club, s'hi va negar per la controvèrsia que suscitaria el fitxatge del gendre del Rei".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Susana, Sabadell, 21/04/2013 - 13:25

Crec que que lo de Urdangarin no toca i el president Rosell ha imposat el sentit comù e institucional per sobre dels poders fàctics. Sempre el millor pel Barça, aquesta directiva sempre han actuat amb aquest propòsit en la majoria de decisions. Visca el Barça.

#13 Juan, Lleida, 21/04/2013 - 13:17

Be per la junta que presideix Sandro Rossell, tants pals que ha rebut per la samarreta del Palau, que evidentment s' ha de mantenir pels serveis prestats al Barça i ara quant realment s' ha decidir institucionalment ho fan de forma correcte. D'aixo s' en diu lideratge. Felicitats estem en bones ma

#12 justo, barcelona, 21/04/2013 - 12:46

Juan Carlos I de ?el Elegido? a ?el Caído?
El rey esta ahora "desaparecido" pero su abdicación está cantada ahora que ya se conocen sus cuentas en Suiza, las que provocaron que montase la farsa del autogolpe de estado del 23-F
Recomiendo leer:http://xurl.es/elegido-a-caido

#11 Pablito, Barcelona, 21/04/2013 - 10:20

Creíble. Todo para amasar fortunas aparcando ética y moral, tan reñidas de siempre a lo largo de la historia con los Borbones.

#9 Kropotkin, Vic, 20/04/2013 - 21:02

En C's seguimos apoyando a la monarquía pq son el garante de la unidad de España. Nos importan? las personas...juas, juas

#9.1 Yo , Barcelona, 21/04/2013 - 11:52

Que sepas que C's no es monárquico listillo...