Publicitat
Societat · 2 de Juny de 2009. 15:07h.

La catalana de l'avió desaparegut és de la família Raventós

És cosina germana de Manuel Raventós i Negra, president de les caves Raventós i Blanc

La catalana de l'avió desaparegut és de la família Raventós

Imatge d'arxiu d'un Airbus 330 d'Air France

La catalana que viatjava a l'avió Airbus 330 que ha desaparegut a l'Atlàntic és  Anna Negra Barrabeig, de 28 anys i resident a Dubai. Anna Negra, és cosina germana de l'actual president de les caves Raventós i Blanc, Manuel Raventós i Negra, i tornava del seu viatge de nuvis al Brasil després que el passat 6 de maig es casés a les caves Raventós i Blanc a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès). El seu marit va tornar directament cap a Dubai, i ella, que treballa en una consultoria i que disposava de més dies festius, viatjava amb el vol entre Río de Janeiro i París per enllaçar amb Barcelona i passar uns dies amb la família.

L'altre espanyol desaparegut en el vol 447 d'Air France és Andrés Suárez Montes, un enginyer de 38 anys natural de Marchena (Sevilla) i resident en Río de Janeiro, casat i sense fills.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Montse Amenos, Barcleona, 03/06/2009 - 18:10

El meu condol al seu marti i resta de familia. Es una cosa que jo no acabo d'entendre, ojalà algun es pugui trobar una explicacio al fet. Sincerament.

#2 Marisa, Sant Cugat, 02/06/2009 - 21:50

Les caves van ser fundades per el tiet de l'actual president que es deia de cognoms raventós i blanc i que va morir fa anys en un accident de cotxe cami d'Andorra..

#1 Agustí, Manresa, 02/06/2009 - 15:25

És curiós dir-se Raventós i Negra i presidir les caves Raventós i Blanc. En qualsevol cas el meu condol a la familia