Societat · 14 de Maig de 2017. 15:32h.

La Catalunya dividida

L’ANC i el PPC fan campanya a una diferencia de cent metres

La Catalunya dividida

El barri barceloní de la Barceloneta ha concentrat avui, amb només cent metres de diferència, dos actes polítics de caire totalment oposat: d’una banda, el PPC ha instal·lat una carpa a tocar de la platja i de l’altre l’ANC ha celebrat una xerrada amb dirigents d’ERC.

Albiol s’hi ha referit i ha dit que “aquells que estan a cent metres nostres tenen el suport de la Generalitat, de molts ajuntaments independentistes, diners de subvencions del Govern i suport mediàtic”.

“Nosaltres no tenim cap problema: no ens espanta estar al carrer donant veu a la majoria de catalans que no som independentistes, i ho fem sense complexos”, ha destacat, a més d’afirmar que “això ens converteix en millors que ells”.

Uns metres més enllà, el diputat d’ERC Joan Tardà proposava “construir un país nou perquè volem viure en una democràcia d'excel·lència. Com encararem els reptes del segle XXI, si no vivim en una democràcia d'excel·lència?”.

Tardà ha remarcat que "la segona quinzena del mes de setembre el Govern de Catalunya obrirà els col·legis electorals i els ciutadans de Catalunya anirem a votar. Ens ho posaran molt difícil, ens amenaçaran amb inhabilitacions, amb multes, amb embargar els patrimonis familiars i fins i tot ens amenaçaran amb la presó". 81928-t.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ajo y Agua, Bcn, 15/05/2017 - 03:25

El cap de setmana havia començat molt bé amb l'últim lloc d'Espanya al festival de eurovisión però s'ha anat torçant amb la victoria del espanyolissim Nadal i del Real Madrid contra el Sevilla.
Bé, al menys el Barça ha guanyat.

#5 Escèptic, Bcn, 14/05/2017 - 23:55

Mentre es faci amb respecte, no hi veig cap problema

#4 Karhu, Bcn, 14/05/2017 - 23:14

I ells tenen suport del gobierno de espanya (es com mes gran qe el de cat) amb gairebe tots els mitjans espanyols afincats (catalans propis nhi ha ben poquets). Pero eh... re... com va lo del xantatge del video al presi d'espanya, el teu jefe?

#3 Leonidas, Santa Coloma, 14/05/2017 - 19:03

Los del PP tienen el apoyo de toda la Caverna mediatica española, de los Bancos, de las empresas energeticas y del Capital a nivel mundial, y siguen siendo un partido residual en Cataluña.

#1 modium, Moià, 14/05/2017 - 18:56

"Dividida" l´adjetiu d´e-noticies preferit a Catalunya. Quan Madrid hi ha diferents parades no diu "L´España dividida". Només aquí dividim, als altres llocs no.

#1.1 Karhu, Bcn, 14/05/2017 - 23:15

Perque a esoanya les altres veus tenen poqueta visivilitat, ja se n'encarreguen, aqui com sabem tenir visivilitat, han de utilitzar la seva major presencia als mitjans per difondre contra cualsevol veu contraria com el perill