Publicitat
Societat · 1 de Maig de 2020. 19:10h.

La CGT fa pintades a edificis oficials

El sindicat trenca el confinament per l'1 de maig

La CGT fa pintades a edificis oficials

El sindicat CGT ha trencat el confinament aquest 1 de maig en commemoració amb el dia del treballador penjant pancartes reivindicatives i fent pintades en edificis oficials. Membres del sindicat han fet diverses pintades i han penjat pancartes a patronals, oficines del SOC, als serveis territorials Departament d'Educació o a la seu de la Generalitat a Girona. També han posat pancartes a hospitals i autopistes del Camp de Tarragona per fer visible el seu missatge en ple confinament.

Les accions les han dut a terme davant Foment del Treball i les patronals de Sabadell i Anoia. També a l'Oficina de Gestió Empresarial, a oficines del SOC i davant la mútua de Terrassa. La CGT ha desplegat una pancarta de 12 metres a l'Hospital de Bellvitge i ha posat pancartes a autopistes del camp de Tarragona. Han fet pintades als serveis territorials del Departament d'Educació, a la seu de la Generalitat a Girona, així com altres accions reivindicatives a Lleida o Badalona.

77966-portada.jpg

Membres del sindicat han denunciat que "el ministre Grande-Marlaska prohibeix concentracions que tenien mesures de seguretat pel 'risc de contagi', però no veu risc de contagi en la tornada a la feina de milions de treballadors no essencials sense material EPI o l'amuntegament al transport públic".

81457-33.jpg

El sindicat ha manifestat a través d'un comunicat que "desobeïm i seguirem desobeint", "protestem i seguirem protestant pels drets de la classe treballadora com considerem i quan ho considerem, sense demanar permís a ningú. Des dels balcons, als carrers i als centres de treball" han reivindicat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Juan Jose García, Cunit, 04/05/2020 - 08:24

Esto,no son recortes.Con lo que debemos,y teniendo más empleados públicos que privados,entre ellos los liberados
sindicales,cuando llegen los del MEDE,te lo cuento.