Publicitat
Societat · 31 de Març de 2019. 14:11h.

La connexió Unipost

Quim Torra i l'amo de l'empresa van estudiar junts als jesuïtes de Sarrià

La connexió Unipost

Torra i Raventós, a l'orla de la promoció 79-80 de col·legi Sant Ignasi

El president de la Generalitat, Quim Torra; i l'exdirector general de l'empresa postal Unipost, Pau Raventós, van ser companys d'estudis al col·legi Sant Ignasi, també conegut com els jesuïtes de Sarrià, tal i com demostra l'orla del centre.

La fotografia pertany a la promoció del 1979-1980 i es pot veure a l'actual president del Govern a la part esquerra de l'última filera de la imatge. El seu nom està escrit en castellà: Joaquín Torra. Una fila més a dalt apareix Pau Raventós, el nom del qual també està en castellà.

Raventós és un dels imputats en el jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, que investiga els preparatius de l'1-O. L'exresponsable de l'empresa estava citat com a testimoni en el judici de procés al Tribunal Suprem, però es va acollir al seu dret de no declarar per la seva condició d'investigat en una altra causa.

Unipost, que va tancar l'abril del 2018 amb un deute de gairebé 50 milions d'euros, anava a encarregar-se presumptament de la distribució postal del material relacionat amb el referèndum. Uns treballs pels quals, segons els investigadors, anava a cobrar un milió d'euros.

orla.jpg

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 gerard, barcelona, 01/04/2019 - 15:15

Ups, amb aquesta foto amb nom i cognoms penjada a la xarxa tindreu un greu problema amb la nova llei LOPD.

#12 Barretina a rosca, Black hole, 01/04/2019 - 12:08

Menuda republiqueta más maca quieren estos carlistas, y la izquierda, Podems, Podemos y otras hierbas tragan y tragan y vuelven a tragar con los indepes.

¡Mirar como corro para ir a votar al Jaume Asens y la Colau!.

Con estos no hoy ni a comprar el pan a la fleca de debajo de mi casa.

#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 31/03/2019 - 23:15

Va bien en su investigación Sr. Rius. Siga por ahí y descubrirá que esas familias de separatistas que mandan en Cataluña, a parte de haber estudiado juntas, también están casadas entre sí y tienen negocios en común. Eso incluye a familias bien del PSC. Todo ello es demasiada casualidad.

#10 Capit@n España, Purgandus populus!!, 31/03/2019 - 22:40

La Cosa Nostra..

#9 Joan del Bages, Manresa, 31/03/2019 - 22:16

Estem parlant de 1978-80 i molta gent portava el nom en castellà. No entenc que d’això se’n vulgui treure punta. Hi ha gent jove que es pensa que aquells anys tot era tan fàcil com ara. Si tenies el servei militar pendent era millor canviar-te el nom al registre civil en haver-lo acabat. A en Quimet se’l pot criticar per mil coses però per aix

#9.1 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 01/04/2019 - 12:52

Que no estàs con el Bastè, ni esto es el Ara. El nombre sirve para localizarlo la orla. Colegio de los Jesuitas, compadreo de las familias que llegaron en carromatos y dijeron esto para nosotros. Que vuelva la primae nocte, la pernada, y látigo para.los remensas. Comentario ñonos No. Mejor.estilo.Purria.y librarse de Caspalunya. Yo soy de Tabarnia