Publicitat
Societat · 10 de Març de 2020. 09:46h.

La consellera de Salut assegura que Catalunya no està "en zona de risc"

Alba Vergés admet que les mesures de control a l'arribada a Barcelona no funcionen

La consellera de Salut, Alba Vergés, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha explicat respecte al coronavirus que "Catalunya no està, de moment, en zona de risc malgrat que esperem que el nombre de casos pugui augmentar fortament. Ens estem preparant".

Vergés ha advertit que "aquí estem en fase de contenció", malgrat admetre que "ens hem de preparar per si arriba el tancament d'escoles i universitats". També ha reconegut que "les mesures de control a l'arribada a Barcelona està clar que no funcionen" i ha assenyalat que "no serveix de res prendre la temperatura a la gent".

La consellera ha recomanat que "si tenim tos, febre o ens costa respirar ens hem de quedar a casa". "Avui no hi ha una raó objectiva per tancar el Saló de l'Ensenyament, el context de la fira Alimentaria és molt diferent", ha dit.

Mònica Terribas li ha recordat la reunió entre el Barça i la conselleria de Salut per decidir si el Barça-Nàpols es juga a porta tancada.

A.V:- "Evidentment es decidirà en aquesta reunió..."

M.T:- "home, però vostè és la màxima autoritat de la Salut del nostre país!"

A.V:- "si, però jo deixo treballar molt als equips, que són els que han de parlar, tenir aquest diàleg i ja ho anunciaran".

M.T:- "Però que creu? vostè que recomana?" (rialles de totes dues)

A.V:- "Podria creure moltes coses però prefereixo que tinguin la reunió i decideixin"

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#35 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , CAL UNALTRA PERSONA OCUPI AQUESTA CONSELLERIA , PER AQUESTA DONA , NO ESTA PREPARADA NI ES MO, 11/03/2020 - 14:04

Crec que Aquesta Dona no mereix SER CONSELLERA DE SALUT , Ja que no su agafa molt en serio el problema del CORONAVIRUS cal DIMITEIXI JA Cal tenir una persona molt mes responsable per un cargo de tanta importancia ...

#34 Capit@n España, The broquil is over, 11/03/2020 - 09:55

Quin parell de bledes !!!

#33 Quimet lo tronat, Arbucies, 10/03/2020 - 23:32

Esta orate dopada de sectarismo y supremacismo, tomando el pelo al contribuyente y haciendo broma colega con Terriblas.

#32 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 10/03/2020 - 22:43

La consellera es normal o sufre algún tipo de discapacidad??? Lo pregunto absolutamente en serio y sin acritud...

#31 joan, manresa, 10/03/2020 - 16:57

El Casal,16,50h..--Els seus càlculs matemàtics..(es experta en la materia)i els seus coneixements tecnològics (mes experta encares)li donen el punt just de la expansió a CAT del corona-virus...,catalans podem estar tranquils ,La salut está en bonas mans ......Que Deu ens agafi confessats !!!Lo millor,que el virus no coneix politics,ni terrenys..