Publicitat
Societat · 8 de Març de 2022. 16:40h.

La consellera insatisfeta

Tània Verge: “vivim permanentment amb la insatisfacció del nostre cos”

La consellera insatisfeta

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, que ha comparegut amb la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha afirmat en la roda de premsa que “el Govern és plenament feminista i orgullosament feminista”. “Totes les polítiques es preveuen i s’executen tenin en comptes aquestes mirades feministes tan necessàries i imprescindibles”.

En el Dia Internacional de la Dona Treballadora; Plaja ha insistit que volen un “país feminista” i que “les accions feministes ho han de impregnar tot” perquè això “no és negociable, és irrenunciable”.

La consellera, per la seva banda, ha reiterat que aquest govern “té un plantejament obertament feminista” i que que persegueix “la transformació feminista com a eix d’actuació” perquè “les polítiques feministes guiïn l’actuació de tots els departaments” i que ha posat “en el centre de l’agenda política” qüestions cabdals com l’erradidació de la violència masclista o “l’equitat menstrual” en el marc dels “drets sexuals i reproductius”. “Són múltiples les desigualtats que ens travessen”, ha insistit.

Verge ha insistit en la necessitat de “la transformació feminista” per impulsar “un canvi cultural” i deixar enrere “el patriarcat”. La titular ha subratllat que, amb el nou pla d’acció presentat avui, “avancem cap a la normalitat feminista” i que un dels objectius es combatre “la pressió estètica” i crear una comissió interdepartamental.

La consellera ha destacat que “no és normal que les dones siguem contínuament jutjades per la nostra aparença física” i que “se’ns imposin uns ideals de bellesa sobre quins són els cossos adequats” perquè “afecta a la nostra autoestima”. “Vivim permanentment amb la insatisfacció del nostre cos al llarg de tota la vida” ha continuat i ha denunciat la “pressió estètica” amb l’aparició a la publicitat de “cossos perfectes” i que “això afecta a la nostra autoestima”.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#37 Kropotkin, Bic, 09/03/2022 - 17:33

Con las caras que tienen las esteladas, no me extraña, pobres... Jua, jua, jua,...

#36 Cau Tv3% , Queralbs, 09/03/2022 - 16:05

I can't get no satisfaction.

#36.1 Naturaly, Chez Titole, 09/03/2022 - 18:28

Si tens més de trenta i et dius Verge, normal que no estiguis satisfeta, maca.

#35 Calígula, Gerona (España), 09/03/2022 - 14:40

Como quieres estar satisfecha llamándote como te llamas

#34 MARTI, Palafrugell, 09/03/2022 - 13:26

No sé... Tal vez hablando con Pablo Iglesias...

#33 Very, A, 09/03/2022 - 13:15

Necesita urgentemente una operación de cambio de sexo, tanto sufrir no es bueno.

#33.1 M el último, Chicago meixugo, 09/03/2022 - 18:30

Y siendo además gratis en el país de las maravillas, más fácil que hacerte unas gafas o una prótesis dental