Publicitat
Societat · 10 d'Octubre de 2017. 10:37h.

La "contrarevolució dels somriures"

Míting unionista des d'un balcó del carrer Balmes

Un grup de vint veïns del barri Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona han fet un míting en un balcó del carrer Balmes de Barcelona. "Estimats veïns independentisas que sou menyspreats i perseguits", comença a dir la persona que porta el micròfon davant la presència de diversos amics que l'acompanyen al balcó.

"Ens pensàvem que no ho aconseguiríem, però avui és el dia en què hem guanyat la zona alta de Barcelona, avui ja no sonen les cassoles, i d'aquí a poc no tindreu ni La Caixa i ni el Banc Sabadell", continua.

El jove explica que ells fan la "contrarevolució dels somriures" i anuncia al veïnat dues notícies. "Fa dos dies us parlem d'un veí covard que ens va pintar unes estelades a la bústia pensant que aconseguiria que marxéssim, no només no ho ha aconseguit, sinó que avui en aquesta terrassa estem 20 persones", diu entre aplaudiments.

"L'altra notícia és que tenim un veí molt simpàtic que, ahir quan el nostre president ‘fregona’ va pronunciar el seu discurs buit de paraules i fastigós, ens va gravar, i avui les televisions estatals han tret el vídeo com un exemple del que és Catalunya, perquè això és Catalunya", afegeix mentre una espontània de la terrassa crida "viva España i visca Catalunya".

Després d'això, posen a tot volum l'himne de la Guàrdia Civil: "Institut, glòria a tu, pel teu honor vull viure, visca Espanya, visca el Rei, visca l'ordre i la llei, visqui honrada la Guàrdia Civil".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 jv, valencia, 19/10/2017 - 23:54

MOLT D´ANIM I NO DECAIGUEU... Ojalà puguera estar ahí per acompanyar-vos perque després de Catalunya vindràn a per mosatros els valencians.

#16 jv, valencia, 19/10/2017 - 23:52

Ojalá puguera estar ahí per acompanyar-vos, perque després vindràn a per mosatros els valencians. NO CAIGUEU, MOLT D´ANIM I CONTINUEU AIXÍ...

#15 Angel, Barcelona, 12/10/2017 - 10:53

Con un par. Sí señor. Educado y con mucho humor. Es lo que nos queda a los catalanes con seny ante el nazionalismo cansino... Bravo chavales!!!

#14 ALVAR TriBorn Catatónico, BCN Española, 10/10/2017 - 18:49

Descomunal.
Daliniano.
Apoteósico.
Creativo.
Trinchante.
Con un par.

#13 modium, Moià, 10/10/2017 - 16:38

En tos els blocs de pisos passen coses i cada casa és un món. Que cadascú es preocupi dels seus problemes que prous que n´hi han.