Publicitat
Societat · 10 d'Octubre de 2009. 18:35h.

La coordinadora de consultes s'organitza pel 13 de desembre

Més de cent comissions organitzadores locals estan convocades al consell plenari

La coordinadora de consultes s'organitza pel 13 de desembre

Un moment del referèndum d'Arenys

La Coordinadora per la Consulta sobre la Independència, a partir de ·l’acord de la societat civil" ha constituït un Consell Plenari de totes les Comissions Ciutadanes Organitzadores locals i de les entitats que volen participar en aquest procés. En aquest sentit "s’ha convidat expressament a l’entitat Decidim.cat perquè s’afegeixi al procés i estem convençuts que el moviment es mostrarà fort i unit".

El Consell Plenari es reunirà el dissabte 24 d’octubre de 16:00 a 20:00 a la Sala Municipal (Ajuntament) d’Arenys de Munt. "Més de cent Comissions Organitzadores locals estan convocades per coordinar la consulta sobre la independència del 13 de desembre", informen.

En aquest Consell Plenari s’informarà "de quins municipis portaran a terme la consulta el dia 13 de desembre i de com implementarem als municipis les diferents qüestions tècniques comunes que necessita el procés com ara el sistema informàtic comú per controlar la participació i validar la identitat, la jornada electoral i recompte nacional de vots i de participació, la formació de voluntaris, la campanya de participació o la logística comuna.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 joan, manresa, 11/10/2009 - 17:55

Endevant..Desde El Casal la nostra salutació i lo que faci falta..Estarem esperant contacte amb la Nostra Ciutat,per oferirnus amb lo que faci falta.Malgrat no agradi al Nostre Alcalde.Cal organizarse i algú que porti el timó..,abans d'any la cirereta

#5 Tiana Decideix, Nucli de Tiana de Decidim. cat, 11/10/2009 - 10:57

La Coordinadora Nacional de Consultes es diu Decidim.cat. Arenys de Mar Decideix a Catalunya Decidim www.decidim.cat Calella Decideix a Catalunya Decidim www.decidim.cat Osona decideix a Catalunya Decidim www.decidim.cat: flexibles i coordinats, fem fort

#4 Moisès, Juneda, 11/10/2009 - 10:38

Va, tothom a treballar i a deixar les discussions estèrils. Els protagonistes d'aquest procés són les plataformes locals, i l'únic que cal fer des de les entitats sobiranistes (plataformes, decidim.cat, etc) és donar suport logístic i tècnic.

#3 enric, barcelona, 10/10/2009 - 19:37

unitat, reponsabilitat, generositat, fora personallismes. A veure si encar ho fotreu tot enlaire!

#2 Carles, Súria, 10/10/2009 - 19:05

Aquesta coordinadora ja està morta, les entitats locals s'organitzan a nivell local i és coordinen amb els seus regidors i amb Decidim.cat. Passen olímpicament d'aquesta coordinadora de les plataformes.