Publicitat
Societat · 13 de Gener de 2022. 13:58h.

La CUP acusa els Mossos de carregar "brutalment"

La policia de la Generalitat desallotja per ordre judicial una nau ocupada a Badalona

La CUP acusa els Mossos de carregar "brutalment"

Agents dels Mossos, davant la nau de Badalona. (Foto: CUP)

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat per ordre judicial, al tercer intent, la nau ocupada del carrer Progrés de Badalona, on es van traslladar la majoria dels habitants que anteriorment estaven vivint en una antiga fàbrica que es va cremar el desembre del 2020, en un incendi en el que van morir quatre persones. La CUP, que s'ha manifestat contra el desallotjament, ha acusa la policia de la Generalitat de carregar "brutalment".

Els agents han fet sortir els ocupants del recinte -alguns havien començat a sortir-ne voluntàriament a mig matí- després de dispersar amb una uns 70 manifestants que tractaven d'impedir el desallotjament de la nau del carrer Progrés de Badalona (Barcelona).

A partir d'aquest moment, buidat l'espai davant de la nau, s'hi ha vist entrar agents dels Mossos per acabar de desallotjar les persones que no n'havien sortit voluntàriament. També agents de la policia local de Badalona i alguns vigilants de seguretat privada.

Els Mossos, que han desplegat una quinzena de furgonetes de la Brigada Mòbil, s'han acostat a l'entrada de la nau després que la defensa dels migrants, i la propietària de l'immoble, la Sareb, han negociat un possible ajornament del desallotjament fins que els afectats troben un lloc on viure, sense aconseguir un acord.

La CUP ha denunciat que "agents dels Mossos carreguen brutalment contra la gent que defensava la nau de Badalona, saltant-se l'acord amb la mediació de no desallotjar abans de les 14h" i ha afegit que les diputades Dolors Bassa i Basha Changue "han estat colpejades durant la càrrega".

Sabaté ha lamentat que "no en tenen prou amb fer fora els residents de la nau, segueixen reprimint la protesta pacífica de centenars de persones"."En una situació d'injustícia, els Mossos prenen partit per l'opressor. Intolerable, Pere Aragonès i Joan Ignasi Elena"; ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 16/01/2022 - 02:03

Es la CUP la que carga brutalmente contra los Mossos. Hay decenas de imagenes wue lo corroboran.

#8 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 14/01/2022 - 10:21

La CUP es la amenaza sistémica de los vagos y maleantes de los hijos de los politicos separatistas, -------por lo tanto protegidos---------. Un tumor provocado en la sociedad catalana, que ensucia y agrede el medio ambiente.

#7 Llop Hammer, Barcelona, 14/01/2022 - 05:13

Los pijo mugrientos pies negros de la KUP, hya que están en el Gobern de la Republika, podían destinar los fondos para publicidad y sueldos de colegas a comprarles un piso en Gracia a los okupas de Badalona y no llorar tanto por los porrazos floam de los Mozos

#6 manu, DIJON FRANCE, 13/01/2022 - 20:51

Esto es la Cataluña del Procés, estoy seguro de que ahora mismo los del lazo amarillo , los CDR, están elaborando un listado de catalans independentistas para llevar a sus casa a estos desalojados,Nadie va a entender que no hagan esto con los que ellos llaman los otros catalanes Carles Riera de la CUP tienes una grandé casa tu albergas los

#5 JOSEP , EL NOU ALCALDE TE FEINA ARA ., 13/01/2022 - 20:39

EL EXALCALDE ALBIOL DEL P.P. a ganado a hechado als IMMIGRANTS AL CARRER Ara pasa LA PATATA BIEN CALIENTE al Nou Alcalde Socialista Balla le a pasado un globo bien inchado que le estallara a la cara del Nou Alcalde Socialista .El nou Ajuntament D´ESQUERRES ja tenen un gran Problema . Ajudar aquesta gent sense deixar le ajuda als Catalans